Banner 980x90

Višķers un Marhele Kuldīgā kļūst par Latvijas čempioniem pusmaratonā

Par Latvijas čempioniem pusmaratonā Kuldīgā kļuva Jānis Višķers un Ilona Marhele, vēsta organizatori.

Karstos laika apstākļos vīru konkurencē Višķers 21,0975 kilometrus garo distanci veica stundā, septiņās minūtēs un 13 sekundēs, par 17 sekundēm apsteidzot Valēriju Žolneroviču, kuram pieder trases rekords.

Savukārt trešais finišēja Jānis Girgensons, kurš bija vēl par pusminūti lēnāks.

Tikmēr dāmām uzvaru svinēja Marhele, kura sacensības noskrēja stundā un 19 minūtēs. Otro vietu guva Anita Kažemāka, kura uzvarētājai zaudēja gandrīz trīs minūtes, bet trešā palika Jolanta Liepiņa.

Kā zināms, Kažemāka piedalīsies arī šomēnes Pekinā gaidāmajā pasaules čempionātā vieglatlētikā, veicot maratona distanci.

Kuldīgas pusmaratons bija arī skriešanas seriāla "Bigbank" Skrien Latvija" piektais no sezonas septiņiem posmiem. Nākamo reizi sportisti 20.septembrī tiksies Valmierā, kur tiks aizvadīts maratona skrējiens.

Marhelei šis bija jau ceturtais panākums šīs sezonas "Skrien Latvija" seriāla posmos, kas ļāvis priekšlaicīgi triumfēt kopvērtējumā. Viņa nespēja uzvarēt vienīgi jūlijā notikušajā Liepājas pusmaratonā, kad finišēja aiz Kažemākas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)