Banner 980x90

Vārmes estrādē norisināsies amatierteātru festivāls "Spiets"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sestdien, 6.augustā, Vārmes estrādē "Liepu birzs" jau septīto reizi norisināsies amatierteātru saiets – festivāls "Spiets".

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Vārmes kultūras nama vadītāja Linda Rēdliha, festivālā šogad piedalīsies amatierteātri no Lutriņiem, Jaunlutriņiem, Zvārdes, Vārves, Snēpeles, Kuldīgas un Jaunpils. Šogad visas izrādes notiks uz vienas skatuves – estrādes "Liepu birzs".

Izrāžu programmai sekot līdzi Vārmes mājaslapā www.varme.lv; www.kuldiga.lv; laikrakstos "Kurzemnieks" un "Kuldīgas novada vēstis".

Festivāla noslēgums plkst.20.20 estrādē. Festivālu rīko Vārmes amatierteātris "Es un Tu" sadarbībā ar Vārmes pagasta pārvaldi.

Pēc festivāla plkst.22.00 visi tiek aicināti uz zaļumballi, kuru spēlēs grupa "Vēja runa". Darbosies bufete. Ieeja uz izrādēm – brīva. Zaļumballē ieeja: 5 eiro.

Uzziņām zvanīt: Tālr.63345306, 27884937.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)