Banner 980x90

Valsts svētkos Kuldīgā uzstāsies grupa "Raxtu raxti"

Rīga, 7.nov., LETA. Valsts svētkos, 18.novembrī, Kuldīgā ar dažādiem pasākumiem svinēs Latvijas valsts simtgadi un pasākuma kulminācija būs grupas "Raxtu raxti" koncerts Rātslaukumā, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldības mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Valsts svētku pasākumi sāksies plkst.15 Kuldīgas kultūras centrā ar Kuldīgas novada Goda balvu pasniegšanu, novērtējot viņu ieguldījumu Kuldīgas novada attīstībā un sabiedriskās nozīmības palielināšanā.

Goda balvu saņēmējiem un pārējiem svētku pasākuma dalībniekiem koncertu būs sagatavojuši kultūras centra amatiermākslas kolektīvi.

Plkst.17 Kuldīgas Svētās Katrīnas evaņģēliski luteriskajā baznīcā simtgadei sagatavotu programmu atskaņos Ernesta Vīgnera Kuldīgas Mūzikas skolas audzēkņi un pedagogi.

No plkst.17.30 līdz 21 Liepājas un Baznīcas ielā visus klātesošos iepriecinās tradicionālais Gaismas ceļš, ko šogad bagātinās stāsts par Kuldīgas novadu simts gados, ko kā svētku dāvanu sagatavojuši Kuldīgas novada muzeja speciālisti.

Svētku kulminācijā Rātslaukumā izskanēs īpaša koncertprogramma. Plkst.18 izskanēs Kuldīgas mūziķu sveiciens Latvijas simtgadē - muzicēs Aivars Konutis, Zigurds Turss, Agnese Čīče, vokālais ansamblis "Karameles" un Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu centra ģitāristu ansamblis. Savukārt plkst.19 klātesošos uzrunās Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa ("Kuldīgas novadam") un ar krāšņu un latvisku koncertu simtgades svinības Kuldīgā noslēgs muzikālā apvienība "Raxtu raxti".

Svētku nedēļā Rātslaukumā plīvos Latvijas karogs un būs izveidota Latvijas kontūra, kur iedzīvotāji aicināti iedegt svecītes par godu Latvijas simtgadei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)