Banner 980x90

Skrundas draugus vienoja volejbols

11.jūlijā Skrundā jau sesto gadu pēc kārtas notika pasākums volejbola cienītājiem "Draugus vieno volejbols". Šogad piedalījās tikai deviņi draugu pāri, kas salīdzinoši ar iepriekšējiem gadiem ir mazs skaitlis (pirms gada turnīrā sacentās 32 draugu pāri).

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Skrundas novada pašvaldības sporta pasākumu organizatore Aivita Emerberga, tas izskaidrojams ar dažādiem blakus novadu piedāvājumiem, kā Zvejnieku svētki un "Summer Sound" un, protams, arī skolēnu dziesmu un deju svētki. Tāpēc prieks, ka šiem deviņiem pāriem izdevās saturīgi un sportiski pavadīt dienu pašiem savā novadā.

Sacensību rezultāti:

* 1.vecuma grupa, 11-13 g.v. meitenes:

1.vietā Arika Velde un Līna Dzene;

* 1.vecuma grupa, 11-13 g.v. zēni:

1.vietā Dāvis Storķis un Rolands Folkheims;
2.vietā Niks Ādamsons un Markuss Zommers;
3.vietā Kristers Zonbergs un Roberts Ralfs Zommers;

* 2.vecuma grupa, 14-17 g.v. meitenes:

1.vietā Agija Ankevica un Beāte Bauermeistere;

* 2.vecuma grupa, 14-17 g.v. zēni:

1.vietā Jānis Jansons un Matīss Dzenis;
2.vietā Niks Puriņš un NilS Alencēvičs;
3.vietā Mariss Emerbergs un Artūrs Jansons.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)