Banner 980x90

Skaņas tehnikas, gaismas tehnikas un specefektu noma "For Event"

Specefektu noma ļaus ikvienu pasākumu padarīt unikālu. Ikviens zina, ka pasākumu veiksmes pamatā ir ne tikai pārdomāts vakara plāns, izklaides programma, mūzika un kvalitatīva audio tehnika, bet arī vizuālie specefekti. Visām šīm detaļām jāpievērš vienlīdz liela uzmanība, lai pasākums būtu vienotā stilā.

Specefektu noma

Specefektu noma ļaus ikvienu pasākumu padarīt unikālu. Ikviens zina, ka pasākumu veiksmes pamatā ir ne tikai pārdomāts vakara plāns, izklaides programma, mūzika un kvalitatīva audio tehnika, bet arī vizuālie specefekti. Visām šīm detaļām jāpievērš vienlīdz liela uzmanība, lai pasākums būtu vienotā stilā.

Specefektu noma piedāvā tādu tehniku kā dūmu, burbuļu, sniega un putu mašīnas, spoguļbumbas, ventilatorus, CO2 efektus, uguns efektus, konfeti un priekškara nomešanas sistēmas.

Pat mazākajām svinībām un ballītēm noderēs specefektu noma, piemēram, spoguļbumba ikvienu pasākumu padarīs efektīgāku – griežoties un atstarojot gaismas, tā radīs klasisku diskotēkas noskaņu. Savukārt īstajos brīžos izšauts konfeti padarīs šos mirkļus vēl īpašākus.

Specefektu noma ir īpaši noderīga koncertu rīkošanā. Dūmu mašīna radīs noslēpumainu atmosfēru uz skatuves, kā arī lieliski izcels gaismu starus vai stroboskopu, panākot interesantus acīm tīkamus efektus. Lielākām skatuvēm labi izskatīsies uguns efekti.

Savukārt, priekškara nomešanas sistēma lieliski noderēs noslēpumainu objektu, piemēram, jaunas automašīnas atklāšanai.
Arī rīkojot ballītes un diskotēkas, specefektu noma būs noderīgs pakalpojums, piemēram, burbuļu vai putu mašīnas pārvērtīs parastu diskotēku par īstu piedzīvojumu.

Specefektu noma ir labākais risinājums, kā arī par ierobežotu budžetu padarīt savu pasākumu īpašu.

Lasiet vairāk: http://forevent.lv/index.php?route=product/category&path=67

Gaismas tehnikas noma

Gaismas tehnikas noma ir lielisks risinājums, kad nepieciešama jebkāda veida pasākumu – svinību, koncertu vai korporatīvo pasākumu – apgaismošana. Gaismas tehnika ir pieejama dažādos cenu līmeņos un jebkurš var atrast sev atbilstošu, pasākuma budžetam pielāgotu risinājumu.

Gaismas tehnikas noma piedāvā iznomāt prožektorus, lāzerus, UV gaismas, kustīgās galvas, stroboskopus, gaismu kontroles vai dažādus gaismas efektus un apgaismojumu, kas darbojas mūzikas ritmā.

Gaismas tehnikas noma korporatīvo pasākumu rīkošanai, pirmkārt, noderēs prožektoru iegūšanai, kas kvalitatīvi izgaismos norises vietu. Ja plānota neformālāka gaisotne, tad arī dažādi gaismas efekti palīdzēs uzburt nepieciešamo atmosfēru.

Savukārt lieliska diskotēka nav iedomājama bez interesantiem gaismas efektiem – lāzeriem, kustīgajām galvām un apgaismojuma, kas darbojas mūzikas ritmā un papildina muzikālo pieredzi arī vizuāli.

UV gaismas, savukārt, radīs iespēju iekārtot pasākuma vietu interesantākā veidā, jo ikviens baltas krāsas objekts tajā spoži mirdzēs – tāpat kā ikviens apmeklētājs, kas ieradies baltā. Gaismas tehnikas noma ļaus īstenot visdažādākās tematikas pasākumus.

Arī koncertiem noderēs gaismas tehnika, piemēram, stroboskops, kas akcentēs mūzikas ritmu un pat mazāko skatuvi padarīs vizuāli iespaidīgu.

Lasiet vairāk: http://forevent.lv/index.php?route=product/category&path=65

Skaņas tehnikas noma

Skaņas tehnikas noma piedāvā augstas kvalitātes skaņas tehniku ar vai bez uzstādīšanas un apkalpošanas. Piedāvājumā ir skandas, mikserpultis, skatuves monitori, mikrofoni un cita tehnika ikvienām prasībām. Skaņas tehnikas noma paredzēta mākslinieku tehnisko raideru prasību nodrošināšanai, kā arī dažāda veida pasākumu rīkošanai.

Skaņas tehnikas noma noderēs jebkāda veida un mēroga pasākumam. Piemēram, konferencēm noteikti būs nepieciešami kvalitatīvi mikrofoni un skandas, lai vēstīto varētu skaidri sadzirdēt visi atnākušie. Ikvienā koncertā nepieciešami monitori, kuros mākslinieks varēs dzirdēt to, kas skan priekšā koncerta klausītājiem. Protams, kā pamats visam ir kvalitatīva mikserpults, kas ļaus regulēt un sabalansēt visu skaņas tehniku, kas atrodas pasākuma norises vietā.

Skaņas tehnikas nomas tehniskie speciālisti izpildīs dažādas klientu vēlmes un mākslinieku tehnisko raideru prasības, kā arī palīdzēs izvēlēties optimālas iekārtas dažādām svinībām un korporatīvajiem pasākumiem.

Lasiet vairāk: http://forevent.lv/index.php?route=product/category&path=64

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)