Banner 980x90

SIA "Teravis" – preces mājai, darbam, atpūtai un bērniem

Darbarīki ir svarīga ikdienas sastāvdaļa, ak kuriem spējam veikt dažāda veida darbus. To veidi un pielietojums ir ļoti dažāds. Bez darbarīkiem nav iespējams paveikt gan sīkākus, gan lielākus un sarežģītākus darbus, ar kuriem sastopamies ik dienas.

Darbarīki

Darbarīki ir svarīga ikdienas sastāvdaļa, ak kuriem spējam veikt dažāda veida darbus. To veidi un pielietojums ir ļoti dažāds. Bez darbarīkiem nav iespējams paveikt gan sīkākus, gan lielākus un sarežģītākus darbus, ar kuriem sastopamies ik dienas. 

Darbarīki ir nepieciešami dažādām sfērām, piemēram, dārza darbiem, autoservisam, elektroiekārtām, saimniecības darbiem un daudz kur citur.

Visa veida darbarīki un instrumenti ir atrodami SIA "Teravis" veikalā-noliktavā. Uzņēmuma galvenais virziens ir vairumtirdzniecība, un piedāvātais preču klāsts ir ļoti plašs. Klientiem tiek piedāvāti atslēgu komplekti, elektroinstrumenti, strāvas ģeneratori, akumulatoru lādētāji, asināšanas ierīces un daudzi citi darbarīki.

 Visi internetveikalā pieejamie darbarīki un citas preces klienti var apskatīt arī uzņēmuma veikalā-noliktavā, Ludzas ielā 2A, Rīgā. 

Lasiet vairāk: https://www.teravis.lv/darbar%C4%ABki-instrumenti

Rotaļlietas un preces bērniem

Rotaļlietas un preces bērniem ir aktuāls jautājums daudziem vecākiem. Bērnība ir laiks, kad bērni cenšas izzināt pasauli, ir zinātkāri un aktīvi, tādēļ  svarīgi tiem nodrošināt nepieciešamās preces un inventāru.

Veikalā-noliktavā "Teravis" iespējams atrast dažādas rotaļlietas un preces bērniem. Piedāvājuma klāstā vecāki atradīs daudzas ikdienā lietderīgas un nepieciešamas lietas: auto krēsli, rati, mēbeles un bērnu aprūpes preces. Ikviens atradīs arī lieliskas idejas dāvanām: rokdarbu un zīmēšanas komplekti, dažādas spēles, aksesuāri, bērnu apģērbi un kostīmi, skrituļslidas, trīsriteņi un daudz kas cits.

SIA "Teravis" piedāvājumā ir interesantas rotaļlietas un preces bērniem, kas ir gan intelektuālas un radošas, gan paredzētas arī aktīvām nodarbēm. Vecāki atradīs nepieciešamo bērnu aprūpei, dažādiem tematiskiem pasākumiem, bērnu ballītēm un dāvanām. 

Rotaļlietas un preces bērniem, kā arī pārējo preču klāstu SIA  "Teravis" piegādā klientiem visā Latvijā. 

Lasiet vairāk: https://www.teravis.lv/rota%C4%BClietas-un-preces-b%C4%93rniem

Autosēdekļi bērniem

Autosēdekļi bērniem nepieciešami to drošai pārvadāšanai automobilī. Autosēdekļi bērniem ir dažādu svara kategoriju, tādējādi ir paredzēti gan pašiem mazākajiem, gan jau vecākiem bērniem. 

SIA "Teravis" piedāvā plašu izvēli – atrodami dažādu krāsu, modeļu, lieluma, funkciju un arī svara kategoriju autosēdekļi bērniem. Tie nodrošina komfortu visā brauciena laikā, ļaujot vecākiem būt mierīgiem gan par drošību, gan bērna labsajūtu.

Tie ir moderna dizaina autosēdekļi bērniem, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, kā arī aprīkoti ar dažādām funkcijām, piemēram, ar noņemamu atzveltni, vairākām drošības siksnām un citām priekšrocībām. 

Svarīgi atcerēties, ka autosēdekļi bērniem ir neatņemama sastāvdaļa drošai to pārvadāšanai automašīnā. Veikalā-noliktavā "Teravis" iespējams atrast ikviena vajadzībām un gaumei vispiemērotāko.

Lasiet vairāk: https://www.teravis.lv/rota%C4%BClietas-un-preces-b%C4%93rniem/autokr%C4%93sli%C5%86i

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)