Banner 980x90

SIA "B-12" – mīkstās mēbeles, mēbeļu izgatavošana, mēbeļu labošana

Izvēlēties mīkstās mēbeles nav viegli. Atrast patiesi kvalitatīvas mīkstās mēbeles – vēl grūtāk, jo cena ne vienmēr ir kvalitātes rādītājs. Turklāt, lai veikalos sameklētu tādu, gultu, dīvānu, krēslu, pufu vai citas mēbeles, kas atbildīs visām prasībām un būs konkrēto izmaksu vērtas, ir korekti jāizvērtē virkne dažādu faktoru.

Mīkstās mēbeles

Izvēlēties mīkstās mēbeles nav viegli. Atrast patiesi kvalitatīvas mīkstās mēbeles – vēl grūtāk, jo cena ne vienmēr ir kvalitātes rādītājs. Turklāt, lai veikalos sameklētu tādu, gultu, dīvānu, krēslu, pufu vai citas mēbeles, kas atbildīs visām prasībām un būs konkrēto izmaksu vērtas, ir korekti jāizvērtē virkne dažādu faktoru – karkasa materiāls un izturība, mehānismi, apšuvuma materiāls un tips, šuvju kvalitāte, pildījuma īpašības, krāsu gamma, gabarīti, ergonomiskums utt. Un tas nav nemaz tik vienkārši. Iespējams, tieši tādēļ arvien populārāka kļūst tāda opcija kā mīkstās mēbeles pēc pasūtījuma, kas ļauj pašam, vai konsultējoties ar dizaineru, izvēlēties gan mēbeļu funkcionālās, gan estētiskās, gan tehniskās īpašības, vienlaikus gūstot pārliecību, ka tiks izgatavotas kvalitatīvas un ilgmūžīgas mīkstās mēbeles, kas turklāt būs arī ekskluzīvas un ideāli harmonizēs ar telpas interjeru un mēbeles īpašnieka personību un prasībām.

Jāatzīmē, ka mīksto mēbeļu nodrošinātais komforts un mājīguma sajūta ir būtiska vajadzība ne tikai mūsu dzīvokļos un privātmājās. Dīvāni, krēsli, pufi un citas mīkstās mēbeles jau sen ir kļuvušas par svarīgu interjera sastāvdaļu arī birojos, kafejnīcās, restorānos, naktsklubos, skaistumkopšanas salonos un citās publiskās vietās. Lai radītu vienotu, modernu un pievilcīgu interjeru sabiedriskās nozīmes ēkās un telpās, reti kad iespējams atrast piemērotu risinājumu mēbeļu veikalos, tāpēc ir noderīga un vērtīga iespēja individuāli izgatavot mēbeles atbilstoši telpas vai ēkas izmantošanas mērķim un uzņēmuma vizuālajai identitātei.

SIA B-12, Latvijas mēbeļu ražošanas uzņēmums ar ilggadēju pieredzi, piedāvā rast ideālu risinājumu kā komercīpašumiem, tā mājokļiem, izgatavojot mīkstās mēbeles pēc individuālām vēlmēm. Uzņēmums mēbeļu izgatavošanā izmanto tikai Eiropā ražotus augstas kvalitātes materiālus, kas ļauj nodrošināt pasūtītājam izturīgus un ilgmūžīgus izstrādājumus – krēslus, klubkrēslus, pufus, banketes, gultas, dīvānus, sofas, tahtas utt. B-12 izgatavo mīkstās mēbeles arī dzīvniekiem, jo tomēr mājdzīvnieki ir pilntiesīgi mūsu ģimenes locekļi, kam arī ir nepieciešama komfortabla un droša vieta, kur atpūsties. Izgatavojot mīkstās mēbeles pēc pasūtījuma, jārēķinās, ka pasūtījuma cena būs atkarīga no mēbeles izmēriem, materiāliem un konfigurācijas, taču arī šajā ziņā iespējama elastība – lai iekļautos noteiktā budžetā, materiālus mīksto mēbeļu izgatavošanai var pielāgot, izvēloties dažādas to alternatīvas.

Lasiet vairāk: www.b12.lv

Mēbeļu izgatavošana

Ļoti bieži mēbeļu izvēle var izrādīties diezgan problemātiska – ne tā krāsa, forma, faktūra, materiāls, dekoratīvie elementi, izmēri utt. Labs risinājums šādās situācijās ir mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Viss, kas nepieciešams – skaidrs vai vismaz aptuvens priekšstats par vēlamo rezultātu. Turklāt katram uzņēmumam, kura piedāvājumā ir mēbeļu izgatavošana, parasti ir savs katalogs vai portfolio, kur var smelties visdažādākās idejas, pie reizes pārliecinoties par ražotāja spējām.

Jārēķinās, ka mēbeļu izgatavošana pēc individuālām vēlmēm nereti prasa lielākus ieguldījumus nekā veikalos piedāvātās, tomēr ieguvumu būs krietni vairāk, – sākot jau ar to, ka mēbeles būs perfekti pielāgotas konkrētās telpas tehniskajiem un vizuālajiem parametriem. Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma ļaus arī krietni ietaupīt laiku un izvairīties no lieka stresa, ko var sagādāt daudzo mēbeļu veikalu apmeklēšana un nespēja izlemt, kuru variantu no plašā klāsta izvēlēties – vienam dīvānam apmierinās krāsa, bet nepatiks forma, citam atkal patiks forma, bet neies pie sirds dekoratīvie elementi. Tāpat var gadīties, ka dizaina un izmēru ziņā mēbele pilnībā atbilst vizuālajām prasībām, bet, ieskatoties dziļāk, izrādās, ka tās mehānismi nebūt nav ērti regulārai lietošanai. Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma pilnībā atbrīvo no šīm raizēm, ļaujot pasūtītājam nokomplektēt savu ideālo atpūtas krēslu, gultu, dīvānu, tahtu vai jebkādu citu mēbeli, kas 100% apmierinās gan vizuālā, gan tehniskā izpildījuma ziņā.

Attiecībā uz mīkstajām mēbelēm bieži ir augstākas prasības, jo tieši tās ļauj mums atslābināties pēc garas un nogurdinošas darba dienas. Un, lai atpūta būtu kvalitatīva, svarīgi, lai mīkstās mēbeles būtu anatomiski pielāgotas. Pateicoties pašmāju mīksto mēbeļu ražotājam SIA B-12, šīs prasības ir vienkārši izpildāmas. Jau gadiem ilgi mīksto mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma ir uzņēmuma B-12 galvenā darbības sfēra. Uzņēmuma ražotās mīkstās mēbeles rotā komerctelpas un mājokļus gan Latvijā, gan ārvalstīs. Mēbeļu izgatavošana notiek, izmantojot rūpīgi atlasītus Eiropā pieejamos izejmateriālus, kas ļauj garantēt klientam izcilu kvalitāti un ilgmūžību. Labākam priekšstatam dažas no SIA B-12 ražotajām mēbelēm aplūkojamas mājaslapā.

Lasiet vairāk: www.b12.lv

Mēbeļu labošana

Mīkstās mēbeles ieņem nozīmīgu vietu cilvēka dzīvē, radot mājoklī komfortu, siltumu un padarot to omulīgu. Tomēr, tā kā tām ik dienu jāiztur intensīva slodze, reizēm var būt nepieciešama šo mēbeļu labošana – it sevišķi, ja budžets ir ierobežots un jaunu mēbeļu iegāde neietilpst tuvākajos plānos. Jebkuras mīkstās mēbeles, lai cik labas kvalitātes tās būtu, nolietojas un agrāk vai vēlāk zaudē savu sākotnējo vizuālo pievilcību un ekspluatācijas īpašības. Varētu šķist, ka ir taču vieglāk nolietoto dīvānu, gultu vai krēslu izmest un vietā iegādāties jaunāku, mūsdienīgāku un ērtāku. Taču zināms, ka cilvēkiem ir tendence pieķerties lietām, turklāt jaunu interjera priekšmetu iegāde mūsdienu dizaina un funkcionalitātes pārbagātībā nav nemaz tik ātri un vienkārši īstenojama. Tāpēc mēbeļu labošana šajā ziņā ir pat ļoti laba un izdevīga alternatīva, turklāt gala rezultāts no estētiskā skatupunkta it nemaz neatšķirsies – kā jauna, tā restaurēta mēbele ienesīs jaunas vēsmas telpas interjerā un noskaņā.

Mīksto mēbeļu labošana var ietvert dažādas darbības. Vairumā gadījumu pietiek, ja, piemēram, dīvāns vai krēsls tiek apvilkts ar jaunu audumu. Nepieciešamības gadījumā var tikt nomainīts arī mēbeles pildījums, kas ir arī veids, kā var piekoriģēt/ izmainīt mēbeles formu. Tāpat mēbeļu labošana var ietvert iekšējo atsperu nomaiņu, karkasa estētisko restaurāciju. Lielākām pārmaiņām restaurētajam dīvānam, gultai, krēslam vai citām mīkstajām mēbelēm var izgatavot papildus arī dekoratīvos spilvenus.

Pieredzējis uzņēmums, kam ir pa spēkam jebkuru mīksto mēbeļu labošana, ir SIA B-12. Uzņēmuma darbības laukā ietilpst gan mīksto mēbeļu labošana, gan to izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma kā uzņēmumiem, tā privātpersonām, turklāt B-12 savus pakalpojumus sniedz ne vien Latvijā, bet arī ārvalstīs. Kopā ar B-12 pieredzējušo komandu mēbeļu labošana vai pilnībā jauna izstrādājuma izgatavošana būs vienkārša, ātra un kvalitatīva.

Lasiet vairāk: www.b12.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)