Banner 980x90

Rendas pagasta svinēs svētkus 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Rendas pagasts 19. – 20.augustā aicina ikvienu uz tradicionālajiem pagasta svētkiem. Šogad iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja piedalīties dažādos pasākumos ikviena gaumei un interesēm, vēsta portāls Kuldiga.lv.

19.augustā:

* Plkst.21.00 Rendas baznīcā – Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas jauniešu centra gospeļkora koncerts "Ticība. Cerība. Mīlestība".  Ieeja – bez maksas.
* Plkst.22.00 estrādē – svētku atklāšana un Uguns šovs dzīvas uguns un mūzikas savienojumā.
* Plkst.22.30 – ģimeņu un draugu nakts orientēšanās pasākums "No tumsas nebaidies, nāc ārā draiskoties". Reģistrēšanās no plkst.22.20 kultūras namā.

20. augustā:

* Plkst.12.00 pie baznīcas pļaviņā – loka šaušana.
Estrādē – "Skaistuma pasaule", seju apgleznošana, keramikas darbnīca.
* Plkst.15.00 estrādē – Dailes teātra dziedošo aktieru ansambļa "Ilga" koncerts. Piedalās: Lauris Subatnieks, Gundars Silakaktiņš un Aldis Siliņš. Ieeja – bez maksas.
* Plkst.17.00 estrādē – Snēpeles amatierteātra izrāde "Jaunsaimnieka līgavas". Ieeja – bez maksas.
* Plkst.21.00 "Rendas trellis un Pastalnieki", nakts orientēšanās sacensības specbalvas. Ieeja – bez maksas. Pēc koncerta – zaļumballe kopā ar grupu "Tālbraucēji".  Ieeja – 3 eiro. Sīkāka informācija pa tālruni 26181470.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)