Banner 980x90

Par 916 346 eiro atjaunos reģionālo autoceļu segumu Kurzemē un Latgalē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
VAS "Latvijas Valsts ceļi" iepirkumā par valsts reģionālo autoceļu segumu atjaunošanu par kopējo līgumcenu 916 346 eiro uzvarējušas trīs kompānijas SIA "Ceļi un tilti", SIA "Latgales ceļdaris" un AS "Ceļu pārvalde", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Atklātā konkursa izvēles kritērijs bija piedāvājums ar viszemāko cenu.

Par valsts reģionālā autoceļa Rēzekne-Greiškāni gandrīz trīs kilometru posma seguma atjaunošanu uzvarējusi kompānija "Ceļi un tilti", un kopējā līgumcena ir 337 985 eiro. Kopumā tika saņemti četri pieteikumi.

Par valsts reģionālā autoceļa Stropi-Krauja posma apmēram divu kilometru seguma atjaunošanu uzvarēja kompānija "Latgales ceļdaris". Kopējā līgumcena ir 247 000 eiro. Kopā saņemti četri pieteikumi.

Valsts reģionālo autoceļu Tukums-Auce posma gandrīz četru kilometru autoceļa posma seguma atjaunošanu veiks kompānija "Ceļu pārvalde", un kopējā līgumcena ir 331 360 eiro. Arī šajā iepirkuma daļā saņemti četri pieteikumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)