Banner 980x90

Metāla profilu tirdzniecība un konstrukcijas. SIA "Profil Akpac"

Tērauda sijas tiek izmantotas konstrukciju stingrības, stabilitātes un izturības palielināšanai. Tērauda sijas var izmantot jebkuriem būvniecības projektiem jebkuros apstākļos.

Tērauda sijas

Tērauda sijas tiek izmantotas konstrukciju stingrības, stabilitātes un izturības palielināšanai. Tērauda sijas var izmantot jebkuriem būvniecības projektiem jebkuros apstākļos.

Karsti velmētas tērauda sijas tiek ražotas ar paralēlām malu iekšējām šķautnēm. Tērauda sijas ir ekonomisks un praktisks risinājums, kas tiek izmantots dažādu konstrukciju celtniecībā, jumta garensiju būvniecībā un dažādās rūpniecības nozarēs. Metāla sijas spēj izturēt lielu slodzi un tiek plaši izmantotas komerciālu un noliktavas telpu būvniecībai, kā arī debesskrāpju, sporta stadionu un lielu noliktavu būvniecībai.

Tēraudu siju strukturālais stiprums ir atkarīgs no tādiem faktoriem kā šķērsgriezuma platība un forma, izmērs un garums, materiāls un piestiprinājuma metodes.

Dubultās tērauda sijas ir viens no svarīgākajiem nesošās konstrukcijas elementiem, kas galvenokārt tiek izmantots locīšanai. Metāla (tēraudu) siju šķērsgriezums ir viens no izdevīgākajiem griezuma veidiem, kas nodrošina vienmērīgo slodzes izplatīšanos.

Armatūra B550B

Būvniecības armatūra В500В no tērauda tiek izmantota monolītajā dzelzsbetonā un ir tā svarīgākā sastāvdaļa. Tādējādi būvju kvalitāte ir tieši atkarīga no izmantotā materiāla. Ja būvnieki izmanto metāla konstrukcijas no armatūras, tas nozīmē, ka ēka vai būve kalpos ilgus gadus.

Būvniecības armatūra В500В var būt gluda vai ar periodisku profilu. Otra veida armatūra ir apļa formas profils ar divām gareniskām šķautnēm, kā arī diviem izciļņiem perpendikulāri. Šādai armatūrai piemīt enkurošanās spēja, tāpēc to parasti izmanto, būvējot iespaidīgu izmēru konstrukcijas, kurām ir diezgan bieza betona aizsargkārta.

Armatūru izmanto visu iespējamo veidu dzelzsbetona konstrukcijās. Armatūra tās sastāvā nodrošina augstus izturības rādītājus betonam. Biežāk izmanto elastīgo armatūru no tērauda. No tās tiek izgatavotas tādas metāla konstrukcijas kā karkass, siets, kas iegūts metināšanas ceļā, serdenis. Ņemot vērā fizikāli mehāniskās īpatnības un citus kvalitātes rādītājus, armatūra izceļas ar izturības klasēm. Tā var būt tehniski stiprināta, termomehāniski stiprināta vai karsti velmēta.

Būvniecības armatūra В500В pieejama taisna, pakās no 2200 līdz 4500 kg. Garums 12 m.

Metāla konstrukcijas

Metāla konstrukcijas izmanto visu veidu celtnēs, ēkās, dažādu veidu iekārtās un to detaļās. Metāla konstrukcijas atrodamas gan tehniskajās telpās un angāros, gan industriālajās un sabiedriskajās ēkās. Mūsdienās metāla konstrukcijas ir populāras un pieprasītas daudzās jomās.

SIA "Profil Akpac" piedāvā tādas metāla konstrukcijas kā armatūra un armatūras siets, tērauda sijas, U profili, profila stieņi, metāla loksnes un metāla caurules.

Metāla konstrukcijām ir vairākas priekšrocības, piemēram, izturība, uzticamība, daudzpusība, ātra uzstādīšana un paaugstināta celtspēja.

Tērauda cenas

Labākās tērauda cenas piedāvā SIA "Profil Akpac". Tērauds ir dzelzs sakausējums, kam piemīt labas tehnoloģiskās īpašības un plastiskums, kas ļauj no tā izgatavot jebkādas formas un izmēru metāla konstrukcijas, piemēram, tērauda sijas.

Tērauda cenas tiek precizētas pēc pasūtījuma veikšanas. Sazinoties ar SIA "Profil Akpac", iespējams noskaidrot precīzas tērauda cenas un piemeklēt atbilstošākās metāla konstrukcijas klienta vajadzībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)