Banner 980x90

Labākie sludinājumi  un reklāma Kuldīgā tagad satiekas Dalder.lv

Kāds gudrs cilvēks ir apgalvojis, ka "Kuldīga ir kā grezna broša pie Kurzemes sirds". Tā ir senākā Rietumlatvijas pilsēta un viena no senākajām pilsētām Baltijā. Kuldīgā atrodas platākais Eiropas ūdenskritums jeb Ventas rumba. Tā ir tikai viena no neskaitāmajām Kuldīgas kultūras mantojuma pērlēm. Pašā pilsētā dzīvo aptuveni 11 tūkstoši iedzīvotāju, tūrisma sezonā katru gadu vērojams krietns gan vietējo, gan ārzemju tūristu pieplūdums. Viennozīmīgi, Kuldīga ir pilsēta, kurā norit dzīvība, izaugsme un aktīva rosīšanās visdažādākajās jomās.

Iepirkšanās internetā – stabils Latvijas iedzīvotāju paradums
Tur, kur ir izaugsme, attīstās arī mārketings un reklāma. Viens no pētījumiem par Latvijas interneta lietotāju paradumiem, kas tika veikts 2018. gadā, atklāj, ka 87 % iedzīvotāju labprātāk iepērkas internetā, jo iespēja iepirkties tiešsaistē garantē plašāku preču un pakalpojumu sortimentu, kā arī izdevīgākas cenas. 

Kuldīgas reklāmas platformu tirgū sevi nopietni pieteicis jauns spēlētājs – digitālās reklāmas portāls dalder.lv. Labākā, aktuālā un detalizētākā reklāma Kuldīgā tagad pieejama vienkopus. 

Dalder.lv sevi pieteikusi kā inovatīva digitālo sludinājumu platforma, kas līdztekus unikālai pieejai piedāvā arī klasiskas sludinājumu un reklāmas izvietošanas iespējas tās lietotājiem.

Detalizēts administratīvais iedalījums
Detalizēts administratīvais iedalījums viennozīmīgi atvieglo portāla lietošanu. Portālā katrai lielai un mazai pilsētai, katram pagastam un, protams, arī katram novadam ir savs reklāmas dēlis. Atverot portālu dalder.lv, katrs kuldīdznieks ļoti ērti var atrast jebkura veida informāciju, kas attiecas uz sludinājumiem Kuldīgā. Piedevām jaunajā sludinājumu serverī ir arī tāda inovācija kā ārkārtīgi detalizēta datu filtrēšanas sistēma.

Izveidot profilu Dalder.lv ir vienkārši
Citi sludinājumu serveri par reģistrāciju vai arī par katra paziņojuma ievietošanu prasa samaksu. Piedevām sludinājuma tekstu mainīt vairs nevar un tā glabāšanas laiks ir ierobežots. Turklāt Dalder.lv lietotājam, kuram ir aktuāla reklāma Kuldīgā, piedāvā izveidot profilu bez maksas. Par pamata funkciju izmantošanu nav jāmaksā. Piedevām katram lietotājam ir iespēja izveidot profilu, kas pilnībā aizstāj mājaslapu un skaidri un precīzi norāda, ko lietotājs pārdod vai pērk. Dalder.lv moderatori ir gatavi konsultēt lietotājus ne tikai informācijas izvietošanā, bet arī jautājumos, kā efektīvāk pārdot preci vai pakalpojumu. 

Jaunumu saņemšana un transakcijas atsauksmes
Dalder.lv piedāvā inovatīvu jauna līmeņa funkciju – jaunumu saņemšanu. Ja lietotājam svarīgi ir sludinājumi Kuldīgā, piemēram darba meklējumu jomā, vairs nav jātērē laiks un nav vajadzības katru dienu vairākas reizes sērfot portālā, cerot nepalaist garām svarīgu sludinājumu. Parakstoties uz jaunumiem, visi sludinājumi Kuldīgā, kuri attiecas uz darba vakancēm, paši "aizceļos" pie lietotāja. Tas ir ļoti ērti.
Atsauksmju ticamības līmenis Latvijas virtuālajā vidē ir ārkārtīgi zems. Portāls dalder.lv piedāvā transakciju atsauksmes, t.i., atsauksme par preci vai pakalpojumu iespējama pēc to iegādes.

Dalder.lv – izdevīgs portāls gan privātiem lietotājiem, gan nopietniem uzņēmumiem
Privātam lietotājam, kuram ir aktuāla reklāma Kuldīgā, portāls piedāvā bezmaksas sludinājumu ievietošanu, visplašāko dāvanu izvēli jebkuram dzīves gadījumam, unikālu reitingu sistēmu pircēju un pārdevēju uzticamības paraugam, uz pārdošanas rezultātu uzlabošanu vērstus mārketinga rīkus, kā arī iespēju atlasīt, saglabāt, krāt un izmantot iecienītākos piedāvājumus.

Uzņēmumiem, kuriem ir aktuāli sludinājumi Kuldīgā, dalder.lv piedāvā darba tirgus ciešu sasaisti ar pārstāvēto sfēru, rīkus pārdošanas rādītāju un biznesa procesu uzlabošanai internetā, tiešu komunikāciju starp uzņēmumu un tā klientiem, kā arī XML datu automātisku apmaiņu ar uzņēmumiem, kam ir liels piedāvājums. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)