Banner 980x90

Kuldīgas Pilsētas laukumā pulcēsies militārie spēki

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Svētdien, 18.jūnijā, plkst.12.00 Kuldīgas pilsētas laukumā iedzīvotājiem būs iespēja tikties ar ASV jūras kājniekiem un zemessardzes pārstāvjiem, kā arī apskatīt ASV un Latvijas militārās tehnikas un ekipējuma izstādi.

Tehnikas izstādes militāro mācību "Siber Strike 2017" laikā Pilsētas laukums būs norobežots un apstāties un stāvēt uz tā nevarēs.

ASV jūras kājnieki piedalās mācībās "Saber Strike 2017", un pēc mācību noslēguma dosies prom no Latvijas ar mācību maršu, kura laikā apmeklēs pilsētas, tiksies ar iedzīvotājiem un demonstrēs savu tehniku un ekipējumu.

Militārās mācības "Siber Strike 2017" norisināsies no 24.maija līdz 24.jūnijam Baltijas valstu un Polijas teritorijā. Mācību mērķis ir pilnveidot sabiedroto spēku vienību savienojamību un gatavību, kā arī demonstrēt sabiedroto spēku klātbūtni Baltijas valstu reģionā. Mācībās piedalīsies vairāk nekā 11 000 karavīru no 27 valstīm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)