Banner 980x90

Kuldīgas novada Vārmes pagastā norisināsies "Vārmes kausa" izcīņa florbolā

Sestdien, 2.maijā, plkst.10, Vārmes sporta hallē, Vārmes pagastā, Kuldīgas novadā norisināsies "Vārmes kausa" izcīņa florbolā, pilsētas informācijas portālam Kuldiga24.lv ziņo Kuldīgas novada pašvaldība.

Šajā turnīrā bez Vārmes florbola komandas piedalīsies aicinātās komandas no Šķēdes pagasta (Saldus novads), Kuldīgas, Aizputes (komanda "Livonija"), Grobiņas novada, Tērvetes novada un Jelgavas. Uzvarētājas komandas tiks apbalvotas ar medaļām un kausiem. Tiks pasniegtas speciālās balvas "Labākais spēlētājs" un "Labākais vārtsargs".

"Vārmes kauss" izcīņa florbolā Vārmes pagastā notiek jau ceturto gadu. Ik gadu šīs sacensības Vārmes sporta hallē pulcē kopā florbolistus no dažādiem Latvijas novadiem, kā arī florbola līdzjutējus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)