Banner 980x90

Kuldīgas novadā notiks seminārs par darbu ar bēgļiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Oktobrī Kuldīgas novadā norisināsies seminārs par darbu ar trešo valstu valstspiederīgajiem, tai skaitā arī ar bēgļiem, un par starpkultūru komunikāciju, aģentūru LETA informēja Informācijas centra imigrantiem reģionālā kontaktpunkta "Kurzeme" Liepājā vadītāja Līga Krēsliņa.

Semināra galvenais mērķis ir uzlabot dažādu speciālistu kompetenci starpkultūru komunikācijā un viņu zināšanas par trešo valstu pilsoņu uzņemšanas un integrācijas jautājumiem Latvijas reģionos, nodrošinot starpdisciplināru un starpinstitucionālu komandu veidošanos un attīstību.

Seminārā aicināti piedalīties pārstāvji no pašvaldībām, izglītības iestādēm, sociālajām institūcijām, Valsts policijas, pašvaldību policijas un reģionālajiem medijiem. Tāpat aicināti piedalīties Nodarbinātības valsts aģentūras darbinieki, jauniešu brīvā laika organizatori, pieaugušo tālākizglītības centru pārstāvji, bibliotēku, muzeju un kultūras centru darbinieki, mazākumtautību organizāciju pārstāvji un aktīvie novada iedzīvotāji.

Semināru vadīs lektori - biedrības "Patvērums "Drošā māja" vadītāja un sociālā darbiniece Sandra Zalcmane un šīs biedrības juristi Gita Miruškina un Alvis Šķenders. Paredzētas lekcijas, minilekcijas un grupu darbs, kā arī tiks izmantotas citas formālās un neformālās izglītības metodes.

Seminārs norisināsies divas dienas - 12.oktobrī un 13.oktobrī - Kuldīgas novada Snēpeles pagasta viesu mājās "Mazsālijas". Pieteikties semināram var līdz 5.oktobrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)