Banner 980x90

Kuldīgas novadā aptaujā iedzīvotājus par ierosinājumu ierobežot trokšņošanu svētdienās

Ventspils, 20.jūn., LETA. Kuldīgas novada pašvaldība organizē iedzīvotāju aptauju par ierosinājumu ierobežot trokšņošanu svētdienās, aģentūru LETA informēja pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Kuldīgas novada pašvaldība pēc saņemtajiem iedzīvotāju jautājumiem un ierosinājumiem aicina novada iedzīvotājus izteikt viedokli par to, vai Kuldīgas novadā būtu nepieciešams noteikt ierobežojumus trokšņošanai svētdienās.

Iedzīvotāji, kuri uzrunāja pašvaldību, vērsa uzmanību uz to, ka ir valstis, kur svētdienās ir aizliegts, piemēram, veikt remontdarbus, zāģēt malku vai pļaut zāli, lai šo darbību izraisītais troksnis netraucētu apkārtējiem cilvēkiem atpūsties, skaidroja Duļbinska.

Aptauja norisināsies līdz 5.jūlijam. Aptaujas anketu iedzīvotāji var aizpildīt pašvaldības mājaslapā. Aptaujā iedzīvotāji aicināti paust savu viedokli, vai un kādos laikos svētdienās būtu jāierobežo trokšņošana, vai ierobežojumi būtu nosakāmi pilsētā vai visā novadā, kā arī to, kādus trokšņa avotus vajadzētu ierobežot.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)