Banner 980x90

Kuldīgā notiks seminārs lauksaimniekiem par valsts atbalsta aktualitātēm šogad

Kuldīgā šodien notiks gadskārtējā semināru cikla "Gudrā zeme" pirmais šā gada seminārs par valsts atbalsta lauksaimniekiem aktualitātēm 2020.gadā, aģentūru LETA informēja Zemkopības ministrijā (ZM).

Rīga, 15.janv., LETA. Kuldīgā šodien notiks gadskārtējā semināru cikla "Gudrā zeme" pirmais šā gada seminārs par valsts atbalsta lauksaimniekiem aktualitātēm 2020.gadā, aģentūru LETA informēja Zemkopības ministrijā (ZM). ZM eksperti tajā iepazīstinās lauksaimniekus ar valsts un Eiropas Savienības (ES) atbalsta iespējām lauku attīstībai šajā gadā. Seminārs notiks Kuldīgas kultūras centrā, Raiņa ielā 21, Kuldīgā un sāksies plkst. 11.30. Pasākumu rīko lauksaimniecības tehnikas rīko lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirgotāja "Amazone". LETA jau ziņoja, ka arī 2019.gadā vairākās Latvijas pilsētās dažādos novados notika "Gudrā zeme" semināri par dažādām lauksaimniecības sfēras aktualitātēm. Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Amazone" 2018.gadā strādāja ar 10,438 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 1,2% mazāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānija cieta zaudējumus 128 253 eiro apmērā, pretstatā peļņai gadu iepriekš. Kompānija "Amazone" ir reģistrēta 1993.gadā, un tās pamatkapitāls ir 284 573 eiro. Kompānija pieder Arvim Mikālam (80%) un Baibai Mikālai (20%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)