Banner 980x90

Kuldīgā koncertēs Pukheimas jauniešu kamerorķestris no Vācijas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 7.augustā, plkst.16.00 Kuldīgas kultūras centrā koncertēs Pukheimas jauniešu kamerorķestris no Vācijas. Jauniešu stīgu orķestrī no Bavārijas Vācijā darbojas 32 mūziķi, kuru vidējais vecums ir 16 gadi.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Kuldīgas Kultūras centra direktore Inta Burnevica, koncerta programmā ietverti Pēra Branta, Fēliksa Mendelsona, Johana Sebastiana Baha, Pētera Čaikovska un Nino Rotas komponētie skaņdarbi.

Pukheimas jauniešu kamerorķestris guvis panākumus Vācijas konkursā "Jaunatne muzicē". Tas uzstājies daudzās Eiropas valstīs un pat Japānā, ar panākumiem piedalījies nacionālos un starptautiskos konkursos, tādos kā Vācijas orķestru konkurss, Eiropas jaunās mūzikas festivāls Beļģijā un citos. Tāpat orķestris sadarbojas ar citiem jauniešu orķestriem un koriem. Orķestris uzstājas arī slimnīcās, veco ļaužu pansionātos un cietumos.

Orķestra diriģents ir Pēters Mihielsens. Viņš ir arī vijoļspēles pasniedzējs, specializējies darbam ar 12 līdz 18 gadus veciem jaunajiem mūziķiem.

Ieeja koncertā – bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)