Banner 980x90

Āboltiņa: Valdība patlaban ir stabilāka nekā jebkad

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA

Patlaban nevar būt runa par valdības nomaiņu un tā ir stabilāka nekā jebkad, intervijā aģentūrai LETA saka partijas "Vienotība" valdes priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

"Situāciju valdībā stabilizē bailes, ka varētu notikt kādas izmaiņas, līdz ar to, domāju, ka valdība pašlaik ir stabilāka nekā jebkad. Un valdība arī atradīs kādu veidu, kā pieņemt budžetu," skaidro politiķe, piebilstot, ka nevar būt nestabilitāte nestabilitātes pēc, jo nekas nav beidzies kaimiņvalstīs, un šis aspekts par ārējo un iekšējo drošību jāpatur prātā.

Āboltiņa politikas kuluāros ik pa laikam uzvirmojošās runas, ka pašreizējā Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) esot nogurusi un tāpēc gaidāma valdības maiņa, dēvē par mītiem. "Mēs redzam, ka par nogurumu nekas neliecina. Nav pamata runām ne par premjerministres nogurumu, ne par valdības nomaiņu. Valdības nomaiņa nav dienaskārtības jautājums," uzsver "Vienotības" līdere.

Āboltiņa atkārtoti norāda, ka patlaban neesot aktuāls jautājums par viņas pretendēšanu uz Ministru prezidenta amatu. "Sociālajos tīklos nav beigusies un turpināsies kampaņa, "ko Āboltiņa dara un ko nedara". Tas ir acīmredzami. Arī tas gadījums pie Saeimas pensionāru piketā tiks man atgādināts visos iespējamos veidos. Pašlaik tas tiešām nav aktuāli - nominēt jaunu premjerministru vai runāt par to, vai es to varētu darīt," sacīja Āboltiņa, par izdomājumiem dēvējot arī versijas, ka viņa gribētu ieņemt aizsardzības vai ārlietu ministra amatus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)