Banner 980x90

Mīkstās mēbeles pēc pasūtījuma. SIA "B-12"

Mēbeles pēc pasūtījuma ir veids, kā iegūt tieši savām vēlmēm un vajadzībām piemērotas mēbeles. SIA "B-12" ražo mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumiem un privātpersonām.

Mēbeles pēc pasūtījuma

Mēbeles pēc pasūtījuma ir veids, kā iegūt tieši savām vēlmēm un vajadzībām piemērotas mēbeles. SIA "B-12" ražo mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumiem un privātpersonām. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība, gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem.

Mēbeles pēc pasūtījuma sākas ar pilnu mēbeļu projekta izstrādi. Iespējamas konsultācijas ar dizaineri. Pēc pasūtījuma mēbeles tiek ražotas ar lielu rūpību, uzmanību un atbildību, kas nodrošina augstu izpildījuma kvalitāti. Ražošanā tiek izmantoti tikai izcilas kvalitātes materiāli un furnitūra, ko var pielāgot ikviena vajadzībām, izvēloties piemērotākās krāsas un tekstūras.

Plānojot mājokļa, biroja vai kafejnīcas interjeru, bieži vien rodas problēmas ar atbilstošu mēbeļu piemeklēšanu. Ir grūti atrast mēbeles, kādas redzam savā iztēlē un kas ideāli iederētos interjerā, turklāt tas ir laikietilpīgi. Vislabākais risinājums ir izvēlēties mēbeles pēc pasūtījuma – tādā veidā var radīt savas sapņu mēbeles.

Mēbeles pēc pasūtījuma iespējams veidot gandrīz jebkādā formā un krāsā, izmantojot dažāda veida faktūras. Tādā veidā iespējams iegūt īpaši spilgtus interjera akcentus, kas padarīs telpu unikālu un modernu.

Pēc pasūtījuma iespējams izgatavot arī mēbeles dzīvniekiem. SIA "B-12" parūpēsies, lai arī mājdzīvniekiem būtu sava īpaša guļas vieta.

Lasiet vairāk: http://www.b12.lv/

Mīkstās mēbeles pēc pasūtījuma

Mīkstās mēbeles pēc pasūtījuma palīdzēs radīt savu sapņu interjeru. Tādā veidā viesistaba, guļamistaba vai arī kafejnīca iegūs savu īpašo raksturu un individualitāti. Mīkstās mēbeles pēc pasūtījuma izgatavo SIA "B-12".

Pēc pasūtījuma iespējams izgatavot dīvānus, sofas, tahtas, stūra dīvānus, krēslus, klubkrēslus, gultas, pufus, banketes, kā arī mēbeles dzīvniekiem.

Nav nekāds noslēpums, ka mēbeles var pilnībā izmainīt telpas interjeru, piedot tam akcentus un individualitāti. To visefektīvāk var paveikt mīkstās mēbeles pēc pasūtījuma. Piemēram, nestandarta formas dīvāns kļūs par galveno akcentu telpā un pievērsīs apkārtējo uzmanību. Savukārt pēc individuāla pasūtījuma veidoti kafejnīcas krēsli izcels uzņēmuma stilu, iekļaujoties tā vizuālajā komunikācijā.

SIA "B-12" piedāvā mīkstās mēbeles pēc pasūtījuma gan klasiskā, gan modernā un avangarda stilā. Uzņēmuma izgatavotās mēbeles rotā gan Latvijas, gan ārzemju mājokļus un uzņēmumu telpas. Piemēram, pēc pasūtījuma izgatavots dīvāns atrodas populārā televīzijas raidījuma "Bez Tabu" studijā.

SIA "B-12" piedāvā arī mīksto mēbeļu pārvilkšanu, kas palīdzēs vecām mēbelēm iegūt jaunu elpu un svaigu, estētisku izskatu.

Lasiet vairāk: http://www.b12.lv/mebeles/

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles, ko izgatavo SIA "B-12" ir kvalitatīvas, ilgmūžīgas un unikālas.

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles ir, piemēram, dīvāni, sofas, tahtas, stūra dīvāni, krēsli, klubkrēsli, gultas, pufi, banketes, kā arī mēbeles dzīvniekiem. Visas šīs mēbeles iespējams izgatavot pēc individuālā pasūtījuma, ļaujot iegūt tieši savām vēlmēm un interjeram atbilstošas mēbeles.

Iegādājoties Latvijā ražotas mīkstās mēbeles, iespējams atbalstīt vietējo ražotāju, iegūstot īpašumā augstas kvalitātes interjera elementus.

Lasiet vairāk: http://www.b12.lv/mebeles/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)