Banner 980x90

Ziemassvētku dāvanas meitenēm vecumā no 5 līdz 10 gadiem

Pavisam drīz vecāki, omītes un citi pieaugušie ģimenes locekļi sāks domāt, ko likt zem eglītes saviem un radu bērniem, lai svētku vakarā mazajās actiņās un sirsniņās būtu neviltots prieks. Šoreiz dažas idejas priekš Ziemassvētku dāvanām meitenēm vecuma grupā no 5 līdz 10 gadiem.

 

Visbiežāk bērni Ziemassvētkos zem eglītes vēlas atrast rotaļlietas. Tāpēc esam apkopojuši dažas rotaļlietas, kas šajā meiteņu vecuma grupā šobrīd ir aktuālas. Tās var būt laba izvēle dāvanai, ja meitene nav devusi skaidras norādes par kādu citu konkrētu dāvanu, ko gaida svētkos. 

LEGO konstruktori
Visticamāk, ka LEGO konstruktori ir vienas no tām rotaļlietām, ko pazīst bērni vairākās paaudzēs, jo šis zīmols bērnu uzmanību visā pasaulē ir iekarojis jau pagājušā gadsimta otrajā pusē. Un joprojām LEGO konstruktori ir vienas no iecienītām rotaļlietām dažāda vecuma bērniem. Meitenes vecuma grupā no 5 līdz 10 gadiem nav izņēmums. Patiesībā, tas ir ļoti labs vecums, kad ar lielu interesi un aizrautību darboties ar LEGO konstruktoriem, tāpēc droši varat to izvēlēties kā dāvanu Ziemassvētkos. Tikai labāk noskaidrot, kādas tematikas komplekta viņai vēl nav. Ražotājs piedāvā vairākas meitenēm aktuālas sērijas – LEGO Friends, LEGO Elves, LEGO Disney Princess un citas. Katrā no tām ir dažāda satura un lieluma komplekti, kas arī ļaus pielāgoties dāvanai atvēlētajam budžetam.

Poopsie Critters
Šī kolekcionējamo rotaļlietu sērija ir salīdzinošai jauna, bet jau paspējusi iekarot bērnu uzmanību. Poopsie Critters ir pārsteiguma tipa rotaļlieta, kas nozīmē to, ka nekad nevar zināt, kura no sērijā iekļautajām figūriņām īsti ir iepakojumā. Atliek tikai paļauties uz veiksmi. 

Poopsie Critters figūriņas ir ievietotas slēgtā iepakojumā, kas atgādina skārda bundžu. Iepakojums ir krāsains un košs, tas piesaista uzmanību. Jaunākā un šobrīd populārākā sērija ir Rainbow Pet, kurā ir vairāku veidu maģiskie vienradži. Figūriņas ir mirdzošas, košas, ar neparastu dizainu. Jaunā īpašniece figūriņu var pabarot ar speciālu maltīti. Tāpat iepakojumā klāt ir arī bērnu vidū tik populārās staipīgās gļotas jeb "slaims". Poopsie Critters figūriņas ir neliela izmēra, tāpēc tās būs ērti paņemt līdzi kabatā vai somā un pakavēt laiku jebkurā vietā. Meitenei tas būs jauns un jautrs maģiskais draugs.

L.O.L. Suprise
Pēdējos gados vienas no popularitātē nepārspētām meiteņu rotaļlietām ir L.O.L. Suprise, kas ietver gan lellītes, gan mazās māsiņas, gan dzīvnieciņus, gan dažādus aksesuārus. L.O.L. lellītes iznākušas jau vairākās sērijās, katrā no tām ir vairāk nekā 20 dažādu lellīšu, kas var trāpīties iepakojumā. Iepakojums ir necaurredzams, tas pēc tam kalpo kā "mājiņa" lellītei vai dzīvnieciņam. Tās ir pārsteiguma rotaļlietas, kas padara tās vēl iemīļotākas, jo bērniem patīk tā sajūta, ka viņi nezina, kura mantiņa būs iepakojumā. Lellītēm ir maināmi tērpi, dažādi aksesuāri, viņas var dzīvot speciālā savrupmājā. Meitenēm vecumā no 5 līdz 10 gadiem L.O.L. Suprise rotaļlietas noteikti būs laba izvēle Ziemassvētku dāvanai.

Frozen lelles
Lai gan Frozen drudzis jau šķiet nedaudz pagātnē, jāatgādina, ka gada nogalē uz lielajiem kino ekrāniem iznāks Frozen 2 filma, kas atkal sacels vētru ap visu, kas saistīts ar šo multfilmu. Rotaļlietu ražotāji jau tam gatavojas, tāpēc veikalu plauktos jau ir jaunās filmas varoņu figūras ar košiem un skaistiem tērpiem. Varat iepriecināt savu Frozen fani ar Annas vai Elzas lelli no jaunās filmiņas. 

BARBIE lelles
Runājot par rotaļlietu klasiku, tad arī BARBIE lelles noteikti tādas ir. Meitenes visā pasaulē tās pazīst jau vairāk nekā pusgadsimtu. Īstās BARBIE lelles ir kvalitatīvs, izturīgas, gaumīgas, ar skaistiem tērpiem. Iespējams iegādāties BARBIE lelli gandrīz jebkurā tēlā un profesijā, kas ļauj meitenēm sapņot un apjaust, ka viņas pieaugušā vecumā var kļūt par ko vien vēlas. 

Little Live Pets
Šajā rotaļlietu sērijā atrodami dažādi interaktīvie dzīvnieciņi, kuriem patīk runāt un rotaļāties. Bērnam par šo mājdzīvnieku ir jārūpējas. Tas savā ziņā ir kā treniņš, lai bērnu sagatavotu īsta dzīvnieciņa pieņemšanai ģimenē. Interaktīvie dzīvnieciņi ir piemēroti bērniem no 5 gadu vecuma, tāpēc tā būs laba dāvanas izvēle tieši šīs vecuma grupas meitenēm. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)