Banner 980x90

Vilgāles ezerā notiks peldēšanas sacensības atklātā ūdenī

Rīga, 1.jūl., LETA. Sestdien, 20.jūlijā, no plkst.13 Kuldīgas novada Kurmāles pagastā Vilgāles ezerā notiks peldēšanas sacensības atklātā ūdenī "Peldam Vilgālē 2019", aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska.

Sacensības norisināsies divās klasēs - tautas klasē un sporta klasē. Distanci dalībnieks drīkst veikt jebkurā peldēšanas stilā un tērpā. Peldēšanas palīglīdzekļus izmantot nav atļauts. Sacensību nolikums atrodams Kuldīgas novada pašvaldības mājaslapā.

Sacensību distances tautas klasei būs 72 metri un 400 metri, sporta klasei - 2,5 kilometri, bet izaicinājuma distance - 881 metrs. Sacensību organizatori aicina sacensībām pieteikties iepriekš līdz 19.jūlijam, rakstot uz e-pastu "inete.megne@kuldiga.lv". Pieteikties sacensībām varēs arī pasākuma norises dienā rakstiski pusstundu pirms sacensībām. Dalības sacensībās līdz 17 gadu vecumam būs bezmaksas, bet pieaugušajiem tautas klasē - trīs eiro, savukārt sporta klasē - septiņi eiro.

Reģistrēšanās sacensībām paredzēta no plkst.11.30 līdz 12.30. Sacensības oficiāli atklās plkst.13, uzvarētājus apbalvos plkst.15, bet pēc uzvarētāju apbalvošanas, plkst.16, uzstāsies Jānis Buķelis kopā ar meitu Artu Annu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)