Banner 980x90

Traktora apdrošināšana internetā – viss, kas Tev par to jāzina

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Svarīgs jautājums visiem lauksaimniekiem un uzņēmējiem, kuru īpašumā ir specializēta darba tehnika – traktors, piekabes, kombains, sējmašīna, harvesters, forvarders u.c. – vai jums ir iegādāta izdevīga OCTA? Ja nē, laiks izmantot pakalpojumu "Traktora apdrošināšana internetā"!

Traktora apdrošināšana
Specializētai tehnikai, tai skaitā arī vieglo automobiļu un lielgabarīta piekabēm, ir nepieciešama OCTA, tāpat kā jebkuram citam transportlīdzeklim. Arī tad, ja ar traktoru pārvietojies tikai šķietami nelielu attālumu pa lauku ceļu, bez apdrošināšanas neiztikt.

Traktora avārijas
Ziņās ir dzirdēti ļoti daudzi gadījumi, kad traktors iekļuvis ceļu satiksmes negadījumā, izraisot sadursmi ar vieglo vai pat kravas automašīnu. Tāpat arī dzirdams par negadījumiem darba veikšanas laikā (traktoram iegrimstot, iebraucot tranšejā, apgāžoties utt.) vai pat tehnikas zādzībām un dabas stihiju nodarītajiem zaudējumiem.

Tikpat svarīga ir arī traktora piekabes apdrošināšana. Lai to izdarītu, piekabei jābūt reģistrētai CSDD un tālākie soļi ir tieši tikpat vienkārši, cik veicot traktora apdrošināšanu.

Lai izvairītos no lieliem finansiāliem zaudējumiem, piesaki OCTA internetā jau šodien!

Traktora OCTA apdrošināšana
Polises cena katram klientam tiek aprēķina individuāli. Viena no kategorijām, kas veido apdrošināšanas polises cenu, ir apdrošināmās tehnikas vērtība – kāda ir tās tirgus cena.

Kā tiek aprēķināta tehnikas vērtība?
Jauna tehnika – tiek ņemta vērā summa (ieskaitot nodokli), par kādu transportlīdzeklis tika nopirkts.
Lietota tehnika – tiek aprēķināta pēc tādas pašas vai līdzvērtīgas tehnikas brīvā tirgus (piemēram, ss.com un citi sludinājumu portāli) cenas.

Lai brokeris sagatavotu polisi, nepieciešama arī tāda informācija kā traktora zīmols, modelis, ražošanas gads u.c.

Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com


Iemesli, kāpēc apdrošinātājs var nesegt zaudējumus, ir šādi:
• transportlīdzekļa vadītājs nav bijis tiesīgs vadīt transportlīdzekli – neatbilstoša vadītāja apliecība, alkoholisko, narkotisko un psihotropo vai citu apreibinošu vielu reibums;
• transportlīdzekļa bojājumi radušies nolietojuma vai korozijas dēļ, kā arī transportlīdzeklim pilnīgi vai daļēji iegrimstot paisuma ūdeņos;
• transportlīdzeklim ir mainīta aizdedzes vai pretaizdzīšanas sistēma;
• zādzības gadījumā, apdrošinātais transportlīdzeklis nav bijis aizslēgts vai atstāts bez pret aizdzīšanas sistēmas uzstādīšanas (ja tāda ir) u.c. iemesli, kas aprakstīti specializētās tehnikas apdrošināšanas noteikumos.

Traktora OCTA apdrošināšana ir ieguldījums, kas ilgtermiņā var apmaksāties. Notiekot negadījumam, tehnikas remonts izmaksās krietni dārgāk nekā apdrošināšanas ikmēneša maksājums. Kur lēti un ātri veikt traktora un citas tehnikas apdrošināšanu?

Izvēlies IIZI – vienu no lielākajiem apdrošināšanas brokeriem Latvijā
IIZI ir profesionāli brokeri, kas specializējušies dažādās apdrošināšanas kategorijās. Arī traktora apdrošināšana internetā ir viņu ikdiena, tādēļ droši uzdod jautājumus pirms polises iegādes!

Iemesli, kādēļ OCTA apdrošināšanu izvēlēties pie IIZI:
• mājaslapā ir izveidots ērts un interaktīvs polises cenas aprēķina kalkulators, kurā ievadot prasītos datus par transportlīdzekli, redzēsi aptuvenās apdrošināšanas izmaksas un varēsi izvēlēties izdevīgāko piedāvājumu;
• pieejama traktora apdrošināšana internetā;
• pieejams bezmaksas atbalsts nelaimes gadījumā par to, kā aizpildīt prasītos dokumentus un iesniegt pieteikumu atlīdzības saņemšanai;
• saņemsi savlaicīgu atgādinājumu, ka OCTA polise tuvojas termiņa beigām un laiks to atjaunot.

Lai sazinātos ar IIZI brokeriem:
• zvani uz tālruņa numuru 6750 0063;
• vai raksti ziņu uz e-pastu birojs@iizi.lv!

Ja tomēr vēlies saņemt klātienes konsultāciju, dodies uz IIZI filiāli Rēzeknē, Daugavpilī vai Rīgā (K. Ulmaņa gatvē un Skanstes ielā)!

Traktora apdrošināšana internetā ir ilgtermiņa ieguldījums, lai pasargātu sevi no liekiem izdevumiem. Lai drošs ceļš kopā ar IIZI!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)