Banner 980x90

Robežsardzes suns Kuldīgā uz ielas atklāj piecus narkotiku lietotājus

Rīga, 29.apr., LETA. Robežsardzes suns aizvadītās nedēļas nogalē Kuldīgā uz ielas atklājis piecus narkotiku lietotājus, kā arī uzgājis narkotikas divas automašīnās, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Suns norādīja uz piecām personām pilsētā, kuras, iespējams, atrodas narkotisko vielu ietekmē. Personas tika nogādātas ekspertīzes veikšanai, bet policijā par notikušo sāktas administratīvās lietvedības.

Tāpat suns divās automašīnās atklāja narkotiskās vielas un to lietošanas ierīces. Vienā automašīnā tika konstatēti seši narkotiskās vielas saturoši plastikāta maisiņi un viena tablete, savukārt otrā atrastas narkotisko vielu lietošanas ierīces. VP par šiem gadījumiem ir sākti kriminālprocesi un noteiktas ekspertīzes.

Minētais atklāts profilaktiska reida laikā. Tajā tika pārbaudīts, vai transportlīdzekļu vadītāji nav sēdušies pie stūres, būdami narkotisko vielu ietekmē. Tāpat kinologs ar suni pārbaudīja, vai automašīnā neatrodas aizliegtas vielas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)