Banner 980x90

Pēc Saeimas vēlēšanām Kuldīgas novada domē darbu varētu sākt Mārtiņš Tjarve

Rīga, 8.okt., LETA. No Kuldīgas novada domē pārstāvētās politiskās partijas "KPV LV" 13.Saeimā ievēlēts domes deputāts Ēriks Pucens, kura vietu novada domē varētu ieņemt Mārtiņš Tjarve.

Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) publiskotā informācija liecina, ka 2017.gadā notikušajās pašvaldību vēlēšanās Tjarve ieguva otru lielāko vēlētāju balsu skaitu no "KPV LV" saraksta uzreiz aiz Pucena.

Tjarve pašvaldību vēlēšanās bija saņēmis 522 vēlētāju balsis. Viņš bija saņēmis arī 129 plusiņus un ticis svītrots 22 reizes.

Kā liecina uz pašvaldību vēlēšanām apkopotā CVK informācija, Tjarve ir pārdevējs-konsultants SIA "ARD Eoltas".

Pucens 13.Saeimā no "KPV LV" saraksta ievēlēts ar 23 019 balsīm. Vēlētāju biļetenā viņa vārds svītrots 732 reizes, bet plusiņus atzīmējuši 2725 vēlētāji.

Viņš pašlaik ir Kuldīgas novada domes deputāts, SIA "Kalna Rinkas" valdes priekšsēdētājs, biedrības "Autodidakts" valdes loceklis un IK "ĒPP Komersants" īpašnieks.

Pucenam pieder dzīvoklis, zeme un ēka Kuldīgas novadā, kā arī zeme Aizputes novadā. Viņam īpašumā ir septiņas automašīnas, kravas transporta furgons, piekabe -transporta kravas kaste, kā arī traktors un traktora piekabe.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)