Banner 980x90

papildināta - Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem dzīvību zaudējuši divi cilvēki

(Papildināta 3.rindkopa.)

Rīga, 6.sept., LETA. Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem dzīvību zaudējuši divi cilvēki, bet vēl 19 cietuši, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Viena no traģiskajām avārijām notikusi naktī uz piektdienu Olaines novada Olaines pagastā, Jelgavas šosejas 27.kilometrā, kur automašīna "Opel" nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā gājis bojā spēkrata vadītājs. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt otrs letālais negadījums noticis Kuldīgas novada Rendas pagastā, kur kādās mājās no traktora izkritis miris 1968.gadā dzimis vīrietis. Par notikušo sākts kriminālprocess, kurā tiek skaidroti precīzi notikušā apstākļi, tai skaitā nāves cēlonis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Signe Šteinberga.

Diennakts laikā valstī kopumā reģistrēti 125 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 17 ar cietušajiem, bet divi ar bojāgājušajiem.

Starp cietušajiem bijuši pieci gājēji un deviņi velosipēdisti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)