Banner 980x90

Nomaina Nīcas novada domes priekšsēdētāja vietnieku

Rīga, 11.sept., LETA. Nīcas novada domes priekšsēdētāja vietnieks turpmāk būs Renārs Latvens (Latvijas reģionu apvienība), lēmuši novada domes deputāti.

Līdzšinējā novada domes priekšsēdētāja vietniece Inguna Lībeka (Nīcas novada attīstība) no pienākumu veikšanas atbrīvota, pamatojoties uz viņas pašas iesniegumu.

Lai ievēlētu jaunu domes priekšsēdētāja vietnieku, deputāti domes sēdē balsoja aizklātās vēlēšanās ar vēlēšanu zīmēm. Deputāti izvirzīja trīs kandidātus - Latvenu, Lauru Pakuli-Krūči ("Doma. Daba. Darbs.") un Ainaru Sīkli ("Vienotība").

Sīklis savu kandidatūru atsauca. Par domes priekšsēdētāja vietnieku ar sešām balsīm "par" ievēlēts Latvens, bet otra kandidāte saņēma trīs balsis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)