Banner 980x90

Nākamnedēļ darbu sāks Kuldīgas slimnīcas jaunā valde

Ventspils, 28.jūn., LETA. Pirmdien, 2.jūlijā, darbu sāks SIA "Kuldīgas slimnīca" jaunā valde, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldībā.

Jaunajā valdē ievēlēti divi konkursa kārtībā izraudzītie valdes locekļi. Agris Rozenfelds atbildēs par slimnīcas saimnieciskajiem jautājumiem, bet Jeļena Mjasņikova - par ārstniecību.

Rozenfelds absolvējis Latvijas Lauksaimniecības universitāti, iegūstot sociālo zinātņu bakalaura grādu ekonomikā. Iepriekš viņš studējis arī Rīgas Tehniskajā universitātē, mācoties par autoceļu būvniecības inženieri. Jaunajam slimnīcas valdes loceklim ir 20 gadu pieredze vadībā - līdzšinējās darba vietās viņa pakļautībā strādājis no 10 līdz 120 cilvēku liels kolektīvs. Kopš pērnā gada novembra Rozenfelds bija Kuldīgas novada Pelču pagasta pārvaldes vadītājs, bet pirms tam vadījis Ozolnieku novada pašvaldības uzņēmumu SIA "Ozolnieku KSDU", bijis AS "Jelgavas siltumtīklu uzņēmums" valdes loceklis un būvvaldes plānošanas nodaļas inženieris Jūrmalas pilsētas domē, kā arī strādājis atbildīgos amatos vairākos privātos uzņēmumos.

Savukārt Mjasņikova absolvējusi Latvijas Medicīnas akadēmiju ārstniecības specialitātē. Pēc ārsta internatūras Saldus rajona centrālajā slimnīcā viņa strādājusi par epidemiologu Vides veselības centrā, Sabiedrības veselības aģentūrā un Slimību profilakses un kontroles centrā. 2011.gadā ārste pabeigusi mācību kursu, pārkvalificējoties par neatliekamās medicīnas ārstu, un kopš tā laika papildus pamatdarbam strādājusi par dežūrārsti Kuldīgas slimnīcas uzņemšanas nodaļā, tāpēc darbs šajā slimnīcā un ārstniecības iestādes kolektīvs viņai ir labi pazīstams.

Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa ("Kuldīgas novadam"), iepazīstinot deputātus ar slimnīcas valdes konkursa komisijas izraudzītajiem kandidātiem, sacīja, ka abi jaunie valdes locekļi ir tikušies ar slimnīcas kolektīvu un saņēmuši tā atbalstu darbam valdē.

Jau ziņots, ka iepriekšējais Kuldīgas slimnīcas vadītājs Ivars Eglītis 2017.gada nogalē iesniedza atlūgumu. Kuldīgas novada Dome lēma, ka turpmāk slimnīcas valdē darbosies divi cilvēki, un izsludināja atklātus konkursus, lai atrastu slimnīcai jaunu vadību. Atbilstoši pašvaldības iecerei vienam no valdes locekļiem bija jābūt ar akadēmisko augstāko vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību medicīnā, bet otram - ekonomikā vai vadībzinībās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)