Banner 980x90

Lecot jūrā uz galvas, bērns nonāk slimnīcā ar mugurkaula traumu

Rīga, 12.jūl., LETA. Vakar Kurzemē 12 gadus veca meitene leca jūrā uz galvas, gūstot mugurkaula skriemeļu bojājumu, aģentūrai LETA pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Mediķi bērnu nogādāja slimnīcā.

Vienlaikus vakar slimnīcā nonāca trīs gadus vecs zēns, kurš visu dienu bija uzturējies pludmalē. Bērnam vēlāk bijušas dažādas sūdzības, kas saistītas ar karstuma ietekmi.

Saistībā ar karstuma ietekmi slimnīcā vakar tika nogādāts vēl viens bērns - 14 gadus vecs zēns, kurš visu dienu bija pavadījis saulē, bet vakara pusē sāka sūdzēties par galvas sāpēm, sliktu dūšu un vemšanu.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēma 977 izsaukumus, no kuriem 168 bija saistīti ar traumām un negadījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)