Banner 980x90

Kuldīgas Centra vidusskolas jaunie futbolisti iekļūst Latvijas skolu futbola čempionāta finālturnīrā

Kuldīgas Centra vidusskolas jaunie futbolisti iekļuvuši Latvijas skolu futbola čempionāta finālturnīrā, kas notiks 8. maijā Rīgā, pavēstīja Latvijas Futbola federācijas (LFF) pārstāvji. Kuldīdznieki cīnīsies par uzvaru 6. – 7. klašu un 8. – 9. klašu grupās, pilsētas informācijas portālam Kuldiga24.lv ziņo Kuldīgas novada pašvaldība.

Latvijas skolu futbola čempionāts ir viena no LFF prioritātēm jautājumos, kas saistīti ar Latvijas jaunatnes futbola attīstību un pilnveidošanos. Ar katru gadu aktivitātes un pasākumi tiek pilnveidoti, tie aptver bagātīgo skolu un jauniešu futbola notikumu klāstu mūsu valstī.

Latvijas skolu futbola čempionāts ir pilnvērtīga cīņa par spēcīgāko futbolistu klašu godu Latvijā, tāpēc gaidāmie uzvarētāji ar godu sevi var saukt par Latvijas čempioniem, bet visus finālturnīra dalībniekus – par vienām no vadošajām valsts skolām futbola spēlētprasmē. Vēl augstāk par sportiskajiem sasniegumiem tiek vērtēta lokālpatriotisma veidošana skolēnos gan pret skolu, gan pilsētu, reģionu un valsti.

Kuldīgas novada pašvaldība novēl Kuldīgas Centra vidusskolas futbolistiem cīņassparu un panākumus izšķirošajās cīņās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)