Banner 980x90

Kuldīgā Ventas labajā krastā atjaunos novadgrāvjus

Kuldiga24.lv
Kuldiga24.lv
Maijā, Kuldīgā Ventas labajā krastā jeb Pārventā Kuldīgas novada pašvaldība uzsāks būvdarbus ūdens atvadu un sāngrāvju renovācijai, ko īstenos vairākos gados. Projekta ietvaros vairākās kārtās tiks padziļināti vai, ja vajadzēs, no jauna rakti ielu sāngrāvji, kā arī izveidota lietusūdens kanalizācija. Iebrauktuvju vietās ievietos plastmasas caurtekas. Projekts sadalīts sešās kārtās. 

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informē Kuldīgas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Signeta Lapiņa, pirmā kārta ilgs līdz nākamajam gadam. Tajā ietilpst būvdarbi Saldus, Valciņu, Pīlādžu, Bumbieru, Vijolīšu, Zeļģu ielā, kā arī Apšu un Robežu ielas krustojuma izbūve un ceļa seguma izbūve pa Apšu ielu (no Robežu ielas krustojuma) līdz Vidus ielai.

Otrajā kārtā būvdarbus veiks Krasta ielā no Mērnieku līdz Ventas ielai, Mērnieku ielā un Apšu ielā no Mērnieku līdz Robežu ielai, kā arī Apšu ielā no Robežu līdz Jaunsaimnieku ielai, Liepu, Šķērsu, Vidus ielā (no Stendes līdz Ventas ielai), Alejas ielā no Šķērsu līdz Mazajai ielai, Ziedoņa ielā no Šķērsu līdz Mazajai ielai un Mazajā ielā no Alejas līdz Ziedoņu ielai.

Trešajā kārtā būvdarbi notiks Ventas, Krasta ielā (no Ventas līdz Vēju ielai), Apšu ielā (no Ventas līdz Mērnieku ielai), Robežu, Briežu ielā, Alejas ielā (no Ventas līdz Mazajai ielai), Ziedoņa ielā (no Ventas līdz Mazajai ielai) un Mazajā ielā no Ziedoņa līdz Jaunsaimnieku ielai.

Ceturtajā kārtā – Krasta ielā (no Vēju līdz Meža ielai), Vidus ielā (no Krasta līdz Ventas ielai), Meža, Smilgu, Alejas ielā (no Meža līdz Ventas ielai) un Ziedoņa ielā (no Meža līdz Ventas ielai).

Piektajā kārtā – Krasta ielā (no Meža līdz Ziedoņa ielai un no Jaunsaimnieku līdz Ziedoņa ielai), Ziedoņa ielā (no Krasta līdz Meža ielai), Alejas ielā (no Ziedoņa līdz Meža ielai). 6. kārtā darbus veiks Jaunsaimnieku ielā: no Stendes līdz Apšu ielai, no Apšu līdz Meža ielai, no Krasta līdz Meža ielai, no Liepu līdz Šķērsu ielai, pie Ventas ielas, no Ventas līdz Meža ielai.

Kuldīgas novada pašvaldība 9.februārī izsludināja iepirkumu būvdarbu veikšanai Pārventas ūdens atvadu un sāngrāvju renovācijai Kuldīgā. Objekta būvniecību veiks saskaņā ar SIA "Firma L4" izstrādāto būvprojektu "Ūdens atvadu un sāngrāvju renovācija Krasta, Jaunsaimnieku, Ziedoņa, Alejas, Smilgu, Vidus, Robežu, Apšu, Meža, Ventas, Vēju, Mazā, Šķērsu, Liepu, Mērnieku, Briežu, Saldus, Valciņu, Pīlādžu, Bumbieru, Vijolīšu, Zeļģu ielā, Pārventā, Kuldīgas pilsētā, Rumbas pagastā". Būvdarbu izmaksas paredzētas 500 000 eiro bez PVN. Tās segs no pašvaldības budžeta.

Darbu laikā iedzīvotājiem iespējamas neērtības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)