Banner 980x90

Kuldīgā notiks informatīvā sanāksme sociālās jomas profesionāļiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 30.septembrī, Kuldīgā notiks Labklājības ministrijas (LM) rīkotā reģionālā informatīvā sanāksme pašvaldību sociālās jomas profesionāļiem, aģentūru LETA informēja LM pārstāve Marika Kupče.

Sanāksmes domātas pašvaldību atbildīgajām amatpersonām, kas ir iesaistītas sociālās politikas veidošanā, sociālajiem darbiniekiem, sociālā darba sektora vadītājiem un citiem sociālās jomas profesionāļiem.

Sanāksmju laikā klātesošie tiks iepazīstināti ar aktualitātēm Eiropas Sociālā fonda (ESF) projektā "Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās". Tāpat tiks diskutēts par izmaiņām invaliditātes politikas jomā, kā arī klātesošie tiks informēti par valsts finansētiem sociālās rehabilitācijas pakalpojumiem vardarbībā cietušām pilngadīgām personām un vardarbības veicējiem.

Tāpat speciālisti stāstīs par sociālā dienesta un bāriņtiesas sadarbību bērnu ārpusģimenes aprūpē deinstitucionalizācijas procesa gaitā, Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām ieviešanas aktivitātēm Latvijā, kā arī bēgļu sociālekonomisko iekļaušanu.

Sanāksme norisināsies no plkst.9 līdz 16.30 un notiks Kuldīgas Mākslas namā, 1905.gada ielā 6. Laikā no plkst.12 līdz 12.30 plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem būs iespēja uzdot jautājumus LM speciālistiem par iepriekš minētajiem jautājumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)