Banner 980x90

Kuldīgā notiks Ģimeņu veselības diena

20. un 21. martā Kuldīgas Vieglatlētikas manēžā notiks Ģimeņu veselības diena, kurā tiek gaidīts ikviens interesents. Pasākuma apmeklētājiem tiek piedāvāta iespēja pārbaudīt veselību, piedalīties dažādās fiziskās aktivitātēs un izmantot brīvā laika pavadīšanas iespējas, pilsētas informācijas portālam Kuldiga24.lv ziņo Kuldīgas novada pašvaldība.

Veselības dienas pasākumi iesāksies 20.martā, plkst.18.30, ar praktisku nodarbību "Meditācija – teorija un prakse", kuru vadīs Pēteris Kļava.

21.martā plkst.10 pie Vieglatlētikas manēžas notiks pasākuma atklāšana, kurā tiks pacelts veselības dienas karogs un dots starts veselības apļiem Ieskrien pavasarī!".

Visu pasākuma laiku pie manēžas darbosies mobilais busiņš, kurā veselības pārbaudes veiks bērnu acu ārsts un alergologs, bet plkst.12 būs nodarbības svaigā gaisā ikvienam interesentam ar dažādu fizisko sagatavotību.

Manēžā apmeklētājiem būs atvērti veselības kabineti, kuros būs iespēja pārbaudīt sirds veselības stāvokli, veikt kaulu blīvuma un kāju vēnu skrīningu, kā arī konsultēties ar svara konsultantu, dermatoloģi, tehnisko ortopēdi un mākslas terapeiti.

Pasākuma laikā tiks piedāvātas dažādas fiziskās aktivitātes, piemēram, vingrošana māmiņām ar mazuļiem, vingrojumi stājas korekcijai bērniem un jauniešiem, kā arī šobrīd tik populārās "Slow&Strong", "TRX Circuit training" nodarbības un treniņš ar bulgāru somām.

Manēžā darbosies dažādas studijas, piemēram, Radošā studija jaunu un radošu prasmju apgūšanai, kuru nodrošinās veikals radošiem cilvēkiem "Pindzele". Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums rūpēsies par divām studijām – "Veselīga uztura" un "Labsajūtas". Veselīga uztura studijā būs iespēja saņemt informāciju par jaunumiem pareiza uztura izvēlē, kā arī nobaudīt svaigus kokteiļus, salātus un veselīgos cepumus. Labsajūtas studijā ikviena varēs sevi palutināt ar muguras, pēdu vai roku masāžu. Stilistes un vizāžistes Zanes Melnaces vadībā darbosies Skaistuma studija. Tajā būs gan konsultācijas par dekoratīvās kosmētikas jaunumiem šajā pavasarī, gan konsultācijas frizūru un meikapa veidošanā.

Padomāts būs arī par bērniem un jauniešiem - manēžā darbosies piepūšamās atrakcijas, ūdensbumbas, notiks izglītojošas nodarbības. Īpašas aktivitātes sarūpējuši pašmāju uzņēmēji "DIP – DAP" un "Milzu!". Mazajām dāmām būs iespēja tikt pie ātrajām frizūriņām un seju apgleznojumiem.
Pasākuma ietvaros darbosies mazlietotu apģērbu un aksesuāru tirdzniecība "Mazais dāmu gadatirgus", kuram var pieteikties ikviens tirgoties gribētājs.

Šī gada jaunums ir meikapa apmācība kopā ar stilisti un vizāžisti Zani Melnaci. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, nepieciešams laikus pieteikt dalību.

Veselības dienas noslēgumā ikviens aicināts apmeklēt Pētera Kļavas lekciju "Ēšana un veselīgs dzīvesveids".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)