Banner 980x90

Kas ir portāls Memorial Services? Kādu misiju veic Memorial Services?

Portāls Memorial Services ir interneta kanāls, kas domāts cilvēkiem, kuri, zaudējuši tuvinieku, vēlas atrast nepieciešamos pakalpojumus un preces šādos gadījumos. 

Gan organizējot bēres, gan veicot pēc bērēm nepieciešamās darbības kapavietas labiekārtošanā un uzkopšanā, iedzīvotāji var atrast šajā portālā nepieciešamos pakalpojumus un preces. Portālā Memorial Services ir apkopotas 42 pakalpojumu nozares, kas savstarpēji ir saistītas un nepieciešamas, lai noorganizētu gan bēru, gan pēcbēru darbības un pasākumus.

Portāla Memorial Services priekšrocība ir elastīga sadarbība starp memoriālās sfēras apkalpojošo nozaru dalībniekiem un arī citu nozaru dalībniekiem – tādiem kā floristikas uzņēmumi, ēdināšanas uzņēmumi, kā arī juristi, psihologi un sociālie dienesti. Portālā atrodams īpašo preču katalogs – e-veikals, kur tiek piedāvāti visi preču veidi gan vairumtirdzniecības, gan mazumtirdzniecības klientiem. Tāpat ir aktīva diennakts atbalsta līnija +37167675167, kur var vērsties steidzamos gadījumos.

Kāpēc reģistrēt savu uzņēmumu portālā MemorialServices.lv?
Portāla Memorial Services apmeklējums divu gadu laikā pieaudzis 74 reizes un turpina palielināties, veidojot ap 10 000 sesiju ik mēnesi. Cilvēki portālā meklē visdažādākās preces, apbedīšanas pakalpojumus, kā arī konsultācijas. Ik mēnesi caur portālu tiek pasūtīti gan bēru vainagi, gan citas ar memoriālo sfēru saistītās preces – fotokeramika, kapu apmales, bronzas aksesuāri, kapu soliņi un citas preces.

Proporcionāli 9 no 10 apmeklētājiem ir jauni apmeklētāji, kas apmeklē portālu ne tikai no Latvijas, bet arī no visdažādākajām Eiropas, Skandināvijas, Apvienotās Karalistes valstīm un Krievijas, tādējādi nodrošinot stabilu lietotāju pieaugumu.

Vairāk nekā 1000 uzņēmumu jau aktīvi izmanto portāla priekšrocības savu pakalpojumu un preču popularizēšanai un tirdzniecībai internetā, tādējādi dodot iespēju cilvēkiem ietaupīt laiku un resursus, kas ir svarīgi šajā sensitīvajā sfērā. 

Kā īpašu priekšrocību uzņēmumi, kas ir izvēlējušies sadarboties ar portālu Memorial Services, saskata īpašajā "Mans bizness" sistēmā, kas kalpo uzņēmējiem gan kā sava biznesa pārvaldes rīks, gan arī kā speciāla iestrādāta sistēma SEO vajadzībām. Portāls Memorial Services dod katram uzņēmumam iespēju pārvaldīt savus SEO rīkus, kas ir ļoti aktuāli Google sistēmā. 

Tiešā mērķauditorija un ne tikai – šī ir priekšrocība un iemesls, kādēļ katrs uzņēmums, kas reģistrē savus pakalpojumus vai preces portālā Memorial Services, saņem tieši savu mērķauditoriju. Pateicoties augstajam reitingam Google meklētājsistēmā uz visiem galvenajiem atslēgvārdiem, Memorial Services piesaista 87% vispār meklētos pakalpojumus un preces šajā sfērā. 

Ne tikai konkrētā mērķauditorija atrod sev nepieciešamo pakalpojumu, esot augstākajās pozīcijās arī uz citiem meklētākajiem atslēgvārdiem, caur portālu Memorial Services tiek atrasti ne tikai memoriālās sfēras pakalpojumi, bet arī citi nepieciešamie pakalpojumi ērti lietojamā vidē – tādi kā banketu galdu klāšana un organizēšana, floristikas plaša spektra pakalpojumi, foto pakalpojumi, juridiskie pakalpojumi, sociālie un medicīnas pakalpojumi, transporta pakalpojumi, kā arī daudzi citi. 

Memorial Services pakalpojumu cena par pieslēgumu portālam uzņēmumiem atkarībā no uzņēmuma mērķiem un vajadzībām tiek piedāvāta absolūti pamatota un nesadārdzināta. Katra dalībnieka intereses tiek rūpīgi izvērtētas, kā rezultātā uzņēmumi saņem pilnu pakalpojumu komplektu savā izvēlētajā kategorijā gan ar iestrādātu SEO sistēmu, gan ar pilnvērtīgu preču katalogu un citiem rīkiem, kas atbilst mūsdienīga biznesa prasībām. Arvien vairāk uzņēmumu to atzinīgi ir novērtējuši un redz, ka sadarbība ilgtermiņā viņiem ir atnesusi izaugsmi un personīgos guvumus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)