Banner 980x90

Ēdoles un Alsungas pusē notiks orientēšanās sacensības komandām

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Svētdien, 17.jūljā, notiks orientēšanās sacensības "Teku Taku rogainings 2016". Tās būs pirmās rogaininga sacensības šajā apvidū un pulcēs vairāk nekā 200 dalībnieku gan no Latvijas, gan ārzemēm.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja viens no rīkotājiem, Māris Bērziņš, rogainings ir orientēšanās sporta veids komandām, kurā tiek meklēti kontrolpunkti lielā apvidū noteiktā laika posmā, lai iegūtu pēc iespējas vairāk punktu. Teku Taku rogainings ir apstiprināts Latvijas orientēšanās federācijā kā Latvijas kausa rogainingā 2016.gada posms.

Sacensību teritorija atradīsies gleznainajās Kuldīgas un Alsungas novadu teritorijās, caurvijot Kurmales pauguraini, Vankas un Kauliņas upi, kā arī šķērsojot vairākus ezerus, dīķus, ceļus un meža stigas. Pārvietošanās notiks ar kājām ar laika limitu 4 vai 8 stundas, un dalībniekiem būs iespēja startēt 16 dažādās – t.sk. junioru, senioru, veterānu un ģimeņu – grupās.

Sacensības rīko vietējais sporta klubs "Teku Taku". Sacensības atbalsta Kuldīgas novada dome, Alsungas novada dome, viesnīca "Metropole", Aerodium, LAIVUNOMA.LV, "Aktīvā tūrisma centrs EŽI", veikals " Virsotne" , Kuldīgas tūrisma un orientēšanās klubs "TAKA", Ēdoles pamatskola, Kuldīgas Mākslas skola, "Jūrkalnes maize", "Šemas Jaunzemes medus", māksliniece Anda Lāce, viesu nams " Pilskalni", Ēdoles pils un biedrība "Art of Living".

Ikviens var izveidot savu komandu un pieteikties sacensībām interneta vietnē www.rogaining.lv - izvēloties sev piemērotāko distanci - 4 vai 8 stundas.

Lētākā pieteikšanās vēl iespējama līdz 7.jūlijam, bet pēdējais pieteikšanās termiņš ir 13.jūlijs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)