Banner 980x90

Aicina uzturā nelietot Rudbāržu avota ūdeni

Rīga, 2.maijs, LETA. Aicina uzturā nelietot Rudbāržu avota ūdeni, jo analīzēs konstatētas koliforma baktērijas, aģentūru LETA informēja Skrundas pašvaldībā.

SIA "Skrundas komunālā saimniecība" organizēja ūdens kvalitātes analīzes Cieceres, Ventas kalna un Rudbāržu avotos, lai noteiktu, vai šo avotu ūdeni var lietot uzturā.

Atbilstoši pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta BIOR veiktajiem testiem, Cieceres un Ventas kalna avotu ūdens pilnībā atbilst dzeramā ūdens kvalitātes prasībām, kādas nosaka normatīvie akti.

Savukārt Rudbāržu avota ūdenī konstatētas koliforma baktērijas, tādēļ "Skrundas komunālā saimniecība" aicina iedzīvotājus uz laiku uzturā neizmantot šī avota ūdeni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)