Banner 980x90

Virtuves preces no Hansapost.lv

Katrā ģimenē ir sievietes, kuras ikdienā vairākas stundas dienā pavadīta pie plīts. Ar moderniem traukiem un gaumīgiem virtuves piederumiem šo laiku var pārvērst par īsu piedzīvojumu. Kura gan saimniece nesapņo par modernām virtuves ierīcēm, kas būtiski atvieglo ēdiena pagatavošanas procesu?
   
Lieliskas preces virtuvei atradīsit gan "Hansapost" katalogā, gan "Hansapost" interneta veikala piedāvājumā. Tur atradīsit plašu katlu, pannu, virtuves nažu, galda un servēšanas trauku, kā arī citu virtuvē nepieciešamo. Iepriecini svētkos savu mammu, draudzeni, māsu vai paziņu ar jaunu trauku komplektu. Kāpēc gan tas nevarētu būt keramisko katlu komplekts "Lamart", kas šobrīd ir viens no jaunākajiem Hansapost.lv piedāvājumiem. "Lamart" piedāvā augstas kvalitātes alumīnija katlus ar keramisko pārklājumu, kas vienmērīgi sadala siltumu un iztur arī ļoti augstas temperatūras. "Lamart" katla iekšpuse ir klāta ar nelīpošu un pret skrāpējumiem izturīgu PTFE PFOA materiālu, tātad tas dod iespēju gatavot ēdienu ar nelielu taukvielu daudzumu. Ir pierādīts, ka šis materiāls ir ekoloģiski tīrs un arī pie lielas temperatūras tas neizdalīs toksiskus savienojumus, kuri varētu nokļūt ēdienā.
   
Saimniecībā noderīga būs arī ogu, ābolu un tomātu prese, kas īpaši aktuāla kļūst ogu un dārzeņu sezonas laikā. Šāda virtuves ierīce palīdzēs pagatavot biezeni vai sulu no augļiem, tomātiem vai dažām ogām. Ja vēlies ziemas sezonai pagrabā noglabāt tvaicētu sulu, tad virtuvē neiztikt bez sulu tvaicējamā katla "Marjukka", kas izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošais tērauda. Tam ir trīsslāņu pamatne un nesakarstoši rokturi, kas ir īpaši būtiski, lai nevienai saimniecei, kas atrodas pie plīts, velti nesabojātu garastāvokli.
   
Īstas mājsaimnieces apzinās arī to, ka gaumīgi virtuves piederumi piešķir galda noformējumam īpašu noskaņu un rada mājīgu atmosfēru katrā ģimenē.
   
Praktiskas mājsaimnieces netērē velti laiku, staigājot pa saimniecības preču veikaliem, viņas iepērkas internetā. Ieskaties Hansapost.lv interneta veikala versijā un atrodi arī citus lieliskus piedāvājumus, kas Tavu māju un virtuvi pārvērtīs līdz nepazīšanai! Daudzas no "Hansapost" precēm Jūs būsit redzējuši televīzijas reklāmās, kur par tām tiek prasīta liela cena, taču Hansapost.lv interneta veikalā līdzīgas preces būs nopērkamas par saprātīgu samaksu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)