Banner 980x90

Vējonis pateicas, murkšķi guļ, Balvos mirstība pārsniedz dzimstību

Foto no video
Foto no video

Otrdien, 2.februārī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Valsts policija meklē aculieciniekus traģiskam ceļu satiksmes negadījumam Ādažos

Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojs meklē ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus un lūdz atsaukties ikvienu, kurš var sniegt jebkādu informāciju par negadījumu Ādažos, kurā automobiļa vadītājs uzbraucis gājējai.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Kurzemē visspēcīgākās vēja brāzmas fiksētas Liepājā

Aizvadītajā naktī spēcīgākais vējš bijis Liepājā - tur brāzmu spēks bijis 23 metri sekundē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumi.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Gulbenes dome tranzīta ielas pārbūvei aizņemsies 339 709 eiro

Lai realizētu projektu "Gulbenes pilsētas Baložu tranzīta ielas posma pārbūves darbi", Gulbenes novada dome ņems aizņēmumu 339 709 eiro apmērā, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Valkas pašvaldība novada nevalstiskajām organizācijām piešķīrusi 53 472 eiro

Valkas novada dome no šī gada budžeta nolēmusi piešķirt kopumā 53 472 eiro novada nevalstiskajām organizācijām un biedrībām, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Balvu novadā mirstība pērn divas reizes pārsniegusi dzimstību

Balvu novadā mirstība 2015.gadā divas reizes pārsniegusi dzimstību - reģistrēti 147 jaundzimušie un 309 miršanas gadījumi, liecina Balvu novada Dzimtsarakstu nodaļas apkopotā statistika.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

Murkšķa dienā Alsungas novadā mītošie murkšķi guļ ziemas miegā

Lai arī 2.februārī, Murkšķa dienā, laika apstākļi ir salīdzinoši silti, Alsungas novada Reģos mītošie murkšķi, kā jau tas ierasts, vēl jo projām guļ ziemas miegā un laika pareģošanas rituālos ar savas ēnas ieraudzīšanu nepiedalās.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Starpcitu, Murkšķa dienā arī Burtnieku novadā mītošie murkšķi guļ ziemas miegā 

Skolās varēs ēdināšanā izmantot produktus, kuri satur dabīgos aromatizētājus, krāsvielas un atsevišķus konservantus

Valdība otrdien, 2.februārī, atbalstīja Veselības ministrijas (VM) izstrādātos grozījumus noteikumos, kas atļauj izglītības iestādēs skolēnu ēdināšanai izmantot pārtikas produktus, kuri satur dabīgos aromatizētājus un krāsvielas, kā arī atsevišķus konservantus.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Tiesa noraida vokālā pedagoga Kramiņa prasību par goda aizskaršanu

Cēsu rajona tiesa noraidījusi muzikālā pedagoga, Latvijas Nacionālās skolotāju savienības priekšsēdētāja Edgara Kramiņa prasību pret žurnālistu Sandri Vanzoviču un izdevniecību "Mediju nams" par godu un cieņu aizskarošu ziņu atsaukšanu izdevumos "Vakara Ziņas" un "Neatkarīgā Rīta Avīze" (NRA), aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Valsts prezidents pateicas Latvijas ļaudīm

Valsts prezidents izsaka pateicību Latvijas iedzīvotājiem par pausto atbalstu viņa slimības laikā, pilsētas informācijas portālu tīkls Pilseta24.lv uzzināja prezidenta preses dienestā.

Foto no videoFoto no video

Mārupē viena bērna uzturēšanas izmaksas bērnudārzā mēnesī - 206,85 eiro

Mārupes novadā viena bērna uzturēšanas izmaksas bērnudārzā mēnesī šogad noteiktas 206,85 eiro apmērā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)