Banner 980x90

Vārmes pagastā norisināsies atklātās vasaras sporta spēles

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 9.jūlijā, Kuldīgas novada Vārmes sporta stadionā notiks atklātās vasaras sporta spēles.

Kā pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Kuldīgas novada Vārmes pagasta pārvaldes vadītāja Lelde Ose, sporta spēles atklās plkst.10.00. Sacensību programmā iekļauts volejbols, futbols, bruģa bumba, florbols, vieglatlētikas disciplīnas – tāllēkšana un lodes grūšana, darts, vasaras biatlons. Būs iespēja savā starpā sacensties jaunajai paaudzei – bērnu skrējienā un florbolā. Komandu un individuālajos sporta veidos 1. – 3.vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar diplomiem un medaļām.

Vasaras atklātās sporta spēles Vārmē ir iecienīts un tradicionāls pasākums, uz kuru savā starpā sacensties dažādos sporta veidos sabrauc sportisti no Kuldīgas novada un mūsu kaimiņu novadiem. Pasākums ik gadu tiek pavadīts sportiskā un draudzīgā atmosfērā.

Ar sporta svētku nolikumu var iepazīties www.varme.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)