Banner 980x90

Vairākās pilsētās 18.novembrī dzimušiem bērniem dāvinās tekstilmozaīkas tehnikā darinātas sedziņas

Rīga, 14.nov., LETA. 19.novembrī Kuldīgas, Dobeles un Ventspils slimnīcas dzemdību nodaļās norisināsies labdarības akcija "Latvijas mazulim", 18.novembrī dzimušo bērnu vecākiem dāvinot tekstilmozaīkas tehnikā darinātas sedziņas, aģentūru LETA informēja akcijas iniciatore Dace Buša.

Pasākuma rīkotāja Buša ikdienā kalpo militārajā dienestā, bet brīvajā laikā aizraujas ar tekstilmozaīkas tehnikas izšūšanu, kā arī organizē meistarklases. Viņas idejai par dāvanu pasniegšanu Latvijas jubilejā dzimušajiem bērniem atsaucās 11 meistares - viņas audzēknes. Buša pašlaik dzīvo Ventspilī, bet pārējās meistares ir no Auces, Dobeles, Lielvārdes, Skrīveriem, Ikšķiles un Skultes.

Buša aģentūrai LETA stāstīja, ka pasākumam sarūpētas 12 sedziņas, ņemot vērā informāciju par visās trijās slimnīcās dzimušo skaitu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)