Banner 980x90

Vai zini, kāds naudas aizdevums ir piemērots tieši Tev?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Skaidra izpratne par finansēm ir prasme, kas nepieciešama ikvienam mūsdienu cilvēkam, bet, lai to iegūtu, nav padziļināti jāmācās ekonomika. Pietiks ar rūpīgu informācijas analīzi un spēju ieraudzīt sīkas detaļas, lai saprastu, kāds kredīta piedāvājums ir izdevīgs, bet kādam labāk paiet garām. Naudas aizdevums internetā ir samērā vienkāršs veids, kā iegūt papildu naudu bez galvojuma, ķīlas un ilgas dokumentu izskatīšanas. Tas var būt piemērots gan ikdienas tēriņiem, gan nopietnākiem gadījumiem, piemēram, ārstniecības pakalpojumu apmaksai. 

Tas, kāds naudas aizdevums būs piemērots Tev, ir atkarīgs no vairākiem faktoriem – kredīta summas, izmantošanas mērķa un Tavām finansiālajām iespējām segt aizdevumu. Nozīme ir arī pieteikšanās kārtībai un tam, vai ātro kredītu pakalpojumus izmanto pirmo reizi vai atkārtoti. Ātrie kredīti ir līdzīgi savā starpā, taču katram no tiem ir savas nianses.

Naudas aizdevums pie "VIA SMS" – trīs izvēles iespējas un plašas kredīta robežas
"VIA SMS" ir kredītkompānija, kas piedāvā dažādus ātro kredītu veidus. Savas priekšrocības ir katram variantam, taču, lai izvēlētos izdevīgāko aizdevumu, pievērs uzmanību šādiem faktoriem:
- savam statusam: jaunie klienti var pieteikties bezprocentu kredītam līdz 350 eiro, bet šis piedāvājums ir spēkā tikai vienu reizi. Izmantojot "VIA SMS" pakalpojumus atkārtoti, kredītam tiks piemērota procentu likme. Pastāvīgie klienti var aizņemties līdz 700 eiro;
- aizdevuma summai: ja nepieciešamā summa ir lielāka par 500 eiro, ir vērts padomāt par patēriņa kredītu. "VIA SMS" piedāvā aizņemties no 500 līdz 1500 eiro uz laiku no 3 līdz 12 mēnešiem. Šāds naudas aizdevums ir pieejams arī jaunajiem klientiem;
- atmaksas termiņam: ātrā kredīta atmaksas termiņš var būt no 7 līdz 30 dienām, neatkarīgi no aizdevuma summas. Ja esi izlēmis aizņemties nopietnu summu un zini, ka nevarēsi segt parādsaistības mēneša laikā, piesakies patēriņa kredītam ar garāku atmaksas termiņu vai padomā par citiem situācijas risinājumiem, kas neietver aizņemšanos.

"VIA SMS" kredīti ir pieejami tiešsaistē un ar SMS starpniecību. SMS kredītam var pieteikties klienti, kuri jau ir izmantojuši "VIA SMS" pakalpojumus.

Kāpēc kredītvēsture ir svarīga?
Kredītkompānijas pārbauda potenciālā klienta maksātspēju, izmantojot parādnieku reģistrus. Naudas aizdevums tiek piešķirts tikai klientiem ar labu kredītvēsturi, jo tā liecina par atbildīgu aizņemšanos. Lai saglabātu kredītvēsturi tīru, vienmēr izvērtē kredīta nepieciešamību un aizņemies tikai tad, kad tas patiešām nepieciešams. Piesakies izdevīgam ātrajam kredītam viasms.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)