Banner 980x90

Uz Gustovska pilnvaru laiku Saeimā Kuldīgas aktīvās atpūtas centram ieceļ jaunu vadītāju

Jelgava, 26.janv., LETA. Līdz ar Kuldīgas novada domes deputāta un Kuldīgas aktīvās atpūtas centra direktora Arta Gustovska ("Kuldīgas novadam") apstiprināšanu par 12.Saeimas deputātu par centra direktori uz laiku iecelta viņa līdzšinējā vietniece Jana Bergmane, aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Signeta Lapiņa.

Bergmane vadītājas pienākumus pildīs, kamēr Gustovskis veiks 12.Saeimas deputāta pienākumus, lēmuši Kuldīgas novada domes deputāti.

Bergmane Kuldīgas aktīvās atpūtas centrā par speciālisti strādā jau kopš 2002.gada, bet no 2013.gada bija Gustovska vietniece. No 2006.gada bijusi arī Kurzemes Tūrisma asociācijas izpilddirektore un nodarbojas ar Kurzemes tūrisma mārketinga pasākumu ieviešanu un koordinēšanu starp dažādām institūcijām un tūrisma uzņēmējiem. Bergmane aktīvi iesaistās arī Kuldīgas kultūras dzīvē, ir vairāku pasākumu producente Kuldīgas kultūras centrā.

Atbilstoši pašvaldību vēlēšanu rezultātiem Gustovska vietā par Kuldīgas novada domes deputātu kļuvis Artis Šimpermanis ("Kuldīgas novadam"), bet mandātu nolikušā Ivara Eglīša ("Kuldīgas novadam") darbu domē sācis Ģirts Vēvers ("Kuldīgas novadam").

Līdz ar izmaiņām deputātu sastāvā notikušas izmaiņas arī komitejās un komisijās. Vēveru deputāti apstiprināja Finanšu komitejā un Attīstības komitejā, savukārt Šimpermani - Attīstības komitejā. Gustovska pienākumus Vecpilsētas vides komisijas locekļa sabiedrības izglītošanas un iesaistes jomā turpmāk pildīs Bergmane. Gustovskis pārtraucis arī Tūrisma komisijas vadītāja pienākumu pildīšanu.

Jau vēstīts, ka līdzšinējais Kuldīgas novada domes deputāts, pašvaldības iestādes "Kuldīgas aktīvās atpūtas centrs" vadītājs Gustovskis šodien pildīt Saeimas deputāta pienākumus.

Deputāts tika ievēlēts Saeimas Pieprasījumu komisijā, kā arī Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā. Savukārt vairāki citi "Vienotības" Saeimas frakcijas deputāti mainīja komisijas, kurās strādā.

Gustovskis Saeimā strādās politiķes Solvitas Āboltiņas vietā, kurā nolika deputātes mandātu un iecerējusi atgriezties diplomātiskajā dienestā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)