Banner 980x90

Trešdien ar Zviedrijas vēstnieka piedalīšanos Kuldīgā atklās Zviedrijas dienas

Jelgava, 3.apr., LETA. 5.aprīlī plkst.17 Kuldīgas Mākslas namā notiks Zviedrijas dienu atklāšanas pasākums, kurā piedalīsies arī Zviedrijas vēstnieks Latvijā Henriks Landerholms, aģentūru LETA informēja Zviedrijas vēstniecības pārstāve Gaļina Aizvakara.

Diena sāksies ar vizīti Kuldīgas novada pašvaldībā, bet vēlāk notiks tikšanās ar jauniešiem, lekcija par Ilgtspējīgas attīstības mērķiem Kuldīgas ģimnāzijā, Kuldīgas Mākslas skolas un bibliotēkas apmeklēšana, kā arī vizītes uzņēmumos. Kuldīgas pamatskolā paredzēta Volvo prezentācija par drošību uz ceļiem "Apstājies. Paskaties. Pamāj.".

Zviedrijas dienu laikā Kuldīgas novada iedzīvotājiem būs iespēja apskatīt vairākas izstādes, kas atspoguļo mūsdienu zviedru sabiedrību. Izstādes būs izvietotas bibliotēkā, ģimnāzijā, Mākslas namā, Ēdoles un Kurmāles pagastos.

Oficiālā Zviedrijas dienu atklāšana notiks 5.aprīlī plkst.17 Kuldīgas Mākslas namā, kur tiks atklāta zviedru mākslinieka Everta Karlssona karikatūru izstāde "The Best of EWK".

Visi interesenti ir aicināti piedalīties pasākumos, kas ir atklāti un bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)