Banner 980x90

Telts noma kāzām gādās par skaistākajiem svētkiem pie dabas krūts!

Publicitātes foto
Publicitātes foto


Plānojot laulību ceremoniju un kāzu svinības ārpus telpām, neiztrūkstošs aprīkojums būs teltis un nojumes. Telts noma kāzām ļaus romantiskos mīlestības svētkus aizvadīt pie dabas, skaistas ainavas fonā, dzimto māju pagalmā vai gleznaina ezera krastā, neuztraucoties par dažādām laikapstākļu kaprīzēm.

Telts noma kāzām – izvēlieties piemērotāko aprīkojumu tieši Jūsu svinībām!
Dažādo izmēru telšu vidū atradīsies piemērots risinājums gan nelielām svinībām tuvāko draugu un radu lokā, gan vērienīgam pasākumam ar lielu viesu skaitu. Tradicionāli telšu iznomātāji piedāvā ne tikai pašu nojumi, bet arī visdažādāko papildu aprīkojumu, kas ļauj svētku norises vietu iekārtot funkcionāli un gaumīgi.

Telts noma kāzām paredz arī šādus papildu elementus:
- grīdas segumus (koka, plastmasas, kā arī paklājus);
- galdus un solus;
- sienas (klasiskas un caurspīdīgas};
- logus;
- sildītājus;
- griestu un sienu dekorus.

Visa nepieciešamā aprīkojuma noma vienuviet palīdzēs ietaupīt laiku, enerģiju un arī līdzekļus svinīgā notikuma organizēšanā. 

Izplānojiet pasākuma vietu laikus ar 3D vizualizāciju!
Lielu popularitāti iemantojušās objektu 3D vizualizācijas kļuvušas par neatņemamu kāzu plānošanas sastāvdaļu. Ar šādu vizualizāciju iespējams izplānot ne tikai telšu izvietojumu pasākuma teritorijā, bet arī detalizētu inventāra izkārtojumu teltīs. 

3D vizualizācija ļaus
- redzēt, kā izskatīsies kāzu norises vieta vēl pirms pasākuma, kad telts noma vēl nav veikta un pasūtījumu var precizēt;
- aplūkot pasākuma vietu no visām pusēm un dažādās objektu kombinācijās, kā arī no putna lidojuma;
- laikus izraudzīties labāko telšu komplektāciju pasākumam un papildu opcijas (ieeja teltī, caurspīdīgās sienas, trošu stiprinājuma vietas u.tml.).

Viss nepieciešamais aprīkojums vienuviet no uzņēmuma "Akurāts"
Telts noma kāzām pieejama arī SIA "Akurāts" piedāvājumā  uzņēmuma ar desmit gadu pieredzi svētku aprīkojuma sfērā. "Akurāts" klāstā ir vairāk nekā desmit dažādu izmēru un formu teltis un nojumes, ko var iznomāt gan atsevišķi, gan kopā ar papildu aprīkojumu. Bez teltīm un nojumēm uzņēmums piedāvā arī tādus svinību norises vietām būtiskus elementus kā garderobes, stāvgaldus un pat saliekamās skatuves.

Profesionāls un kvalitatīvs serviss
Papildus "Akurāta" speciālisti ne tikai sniegs konsultācijas un palīdzēs pieņemt lēmumu par to, kāda veida aprīkojums un teltis būtu atbilstošākās, bet arī atvedīs visu nepieciešamo uz pasākuma norises vietu un uzstādīs gatavu lietošanai. 

Ieskatieties Akurats.lv un esiet gatavi saviem visskaistākajiem svētkiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)