Banner 980x90

Svinīgi atklās "Kuldīgas slimnīcas" Sociālās aprūpes nodaļu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ceturtdien, 29.septembrī, plkst.16.00 Kuldīgā svinīgi atklās SIA "Kuldīgas slimnīca" Sociālās aprūpes nodaļu jeb jaunu, mūsdienīgu pansionātu, pilsētas informācijas portālu Kuldiga24.lv informēja Kuldīgas novada pašvaldībā.

Jaunajā, mūsdienu prasībām atbilstošajā pansionātā Kuldīgas slimnīcas paspārnē varēs mitināties 54 cilvēki. Klientu ērtībām iekārtotas mūsdienu prasībām atbilstošas telpas ar mājīgām divvietīgām istabiņām ar atsevišķiem sanitārajiem mezgliem. Slimnīcas virtuve nodrošinās klientus ar gardām un veselīgām maltītēm, bet slimnīcas ārsti palīdzēs parūpēties par pansionāta klientu veselību.

Domāts arī par to, lai klientus priecētu apkārtne ap jauno pansionātu – slimnīca veikusi apkārtnes labiekārtošanu un apzaļumošanu, kā arī ierīkojusi soliņus klientu ērtībai. Turpat blakus atrodas slimnīcai piederošs ābeļdārzs, kura burvību varēs baudīt arī pansionāta iemītnieki. Slimnīcas teritorija sniedz iespējas nākotnē zaļo zonu arī attīstīt. Ja kāds no klientiem vēlēsies zaļajā zonā savam priekam iekopt kādu puķu dobi, arī tas būs iespējams. Priekšrocība ir arī pansionāta atrašanās vieta tuvāk pilsētas centram.

Uz jauno pansionātu slimnīcas paspārnē pārcelsies daļa klientu, kuri līdz šim mitinājās sociālās aprūpes centrā "Venta".

Lai iepazīstinātu vietējo sabiedrību un citus interesentus ar jauno pansionātu, slimnīca plāno rīkot atvērto durvju dienas. Interesi jauno pansionātu apmeklēt izrādījusi arī Kuldīgas novada Senioru padome, kas konsultē pašvaldību jautājumos, kas saistīti ar novada vecākās paaudzes iedzīvotāju labsajūtu un labklājību.

Telpu pārbūvi projektēja arhitekte Diāna Zalāne, SIA "Diānas Zalānes projektu birojs". Telpu pārbūvi nodrošināja SIA "BK Māja", bet būvuzraudzību – Aldis Kasakovskis, SIA "Baltline Globe".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)