Banner 980x90

Šonedēļ būs mainīgi laikapstākļi

Rīga, 18.marts, LETA. Šonedēļ Latvijā palaikam spīdēs saule un pūtīs brāzmaini vēji, brīžiem gaidāmi arī nokrišņi, prognozē sinoptiķi.

Laikapstākļus noteiks anticiklona ziemeļu mala, gar kuru virzīsies zema spiediena ieplakas un atmosfēras frontes; tās Latviju šķērsos ik pēc vienas vai divām dienām.

Visbiežāk gaidāms lietus, reizēm arī sniegs un neliela krusa. Vēji galvenokārt pūtīs no rietumu puses, stiprākie tie būs Kurzemē.

Vairākās naktīs gaisa temperatūra noslīdēs nedaudz zem nulles, savukārt diennakts maksimālā gaisa temperatūra gaidāma +2..+12 grādu robežās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)