Banner 980x90

Skrundas pašvaldības vadītāja amatam vēl nav konkrēta kandidāta

Skrundas novada domes priekšsēdētāja amatam pašlaik nav viena konkrēta kandidāta, bet tuvākajā laikā būs jāizšķiras, kuru kandidatūru virzīt, aģentūrai LETA atzina pašreizējā Skrundas novada domes priekšsēdētāja Nellija Kleinberga, kura, visticamāk, ir ievēlēta 12.Saeimā no Latvijas Reģionu apvienības saraksta.

Sarunas par domes priekšsēdētāja kandidatūru esot plānots sākt aptuveni pēc nedēļas. Kleinberga, kura pašlaik devusies komandējumā uz Slovēniju, telefonsarunā aģentūrai LETA atzina, ka ievēlēšana Saeimā viņai nācis kā samērā negaidīts patīkams pārsteigums. "Esmu gatava pieņemt šo izaicinājumu," atzina Kleinberga.

Savam deputātes darbam Saeimā Kleinberga izvirzījusi trīs galvenos uzdevumus. "Pirmais uzdevums ir iestāties par vienmērīgu attīstību visos Latvijas reģionos, lai atšķirības reģionu starpā samazinātos, nevis palielinātos," atzina Kleinberga. Tāpat būtiski esot ar savu darbu Saeimā atgūt iedzīvotājos uzticību valsts varai kopumā. Svarīgs uzdevums ir arī nodokļu sistēmas sakārtošana, atzina Kleinberga. Viņa apņēmusies nezaudēt saikni ar Skrundu un, esot vēl Skrundas pašvaldības vadītājas amatā, pabeigt svarīgākos neatliekamos darbus. Pašlaik Skrundā aktuāli ir skolu ēku siltināšanas projekti un tranzītielu jeb Rīgas-Liepājas šosejas posma Skrundā gaidāmā rekonstrukcija.

Kā ziņots, 12.Saeimas deputātu rindās varētu būt iekļuvuši vairāki pašreizējie novadu domes priekšsēdētāji, tādēļ tuvākajā laikā attiecīgajās pašvaldībās gaidāma vadības maiņa.

Pēc vairāk nekā 99% balsu saskaitīšanas iezīmējies provizoriskais 12.Saeimas sastāvs. Atbilstoši pašlaik apkopotajiem provizoriskajiem vēlēšanu rezultātiem "Saskaņa" jaunajā parlamenta sasaukumā ieguvusi 24 deputātu vietas, "Vienotība" - 23, Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) - 21, nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) - 17, Latvijas Reģionu apvienība (LRA) - astoņas vietas, bet "No sirds Latvijai" (NSL) Saeimā pārstāvēs septiņi deputāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)