Banner 980x90

Skrundas Pašvaldības policijas darbinieki izglābj desmit akā iekritušus ežus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Skrundas Pašvaldības policijas darbinieki vakar izglābuši desmit kontrolakā iekritušus ežus, kuri saviem spēkiem nav varējuši no akas izkļūt, aģentūru LETA informēja Skrundas novada Pašvaldības policijas vecākais inspektors Normunds Eihe.

Nelaimē nokļuvušos dzīvniekus pamanījusi nejauša garāmgājēja - izdzirdot aizdomīgus trokšņus un konstatējot notikušo, sieviete sazinājusies ar Pašvaldības policiju.

Vecā, aptuveni pusotru metru dziļā kontrolaka Skrundā atrodas bijušā universālveikala teritorijā, nomaļā vietā, kur cilvēki parasti nestaigā. Vaicāts, kā akā varēja iekrist uzreiz tik daudz ežu, Eihe pieļāva, ka tā ir ežu ģimene un, visticamāk, eži, rindā sekodami nopakaļ cits citam, ievēlušies akā. Viens no ežiem bijis lielāks par citiem - iespējams, tā bijusi ežu mamma.

Eži izcelti no akas un, tā kā viņiem nebija nekādu redzamu traumu, palaisti brīvībā. Viņi nolikti turpat pie akas un pēc brīža devušies prom.

Skrundas novada Pašvaldības policija ir noskaidrojusi teritorijas īpašnieku, kā arī aicina visus apsekot un sakopt savus īpašumus. Minētā kontrolaka pašlaik jau ir aizvērta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)