Banner 980x90

Skrundas novada pašvaldības komunālais uzņēmums izkļuvis no zaudējumiem

Rīga, 4.apr., LETA. Skrundas novada pašvaldības SIA "Skrundas komunālā saimniecība" pērn izkļuvusi no zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" dati.

Pagājušajā gadā uzņēmuma apgrozījums bijis 969 858 eiro, kas ir par 16% vairāk nekā 837 400 eiro vēl pirms gada.

Pērn komersants guvis 32 045 eiro peļņu, izkļūstot no zaudējumiem, kas piedzīvoti iepriekš. Tā zaudējumi 2017.gadā bijuši 42 707 eiro, bet 2016.gadā tie sasnieguši 119 708 eiro. 2018.gada peļņas daļu plānots novirzīt iepriekšējo gadu zaudējumu segšanai, bet daļa tiks novirzīta tehniskā nodrošinājuma atjaunošanai.

Kapitālsabiedrība sniedz namu apsaimniekošanas un komunālos pakalpojumus Skrundas novadā. Tāpat uzņēmums ir izstrādājis tehnikas nomas un pakalpojumu cenrādi, lai piedāvātu savus pakalpojumus.

Uzņēmuma plānos ir namu siltināšana, tāpat Skrundā šogad plānots realizēt siltumtrašu rekonstrukcijas projektu.

"Skrundas komunālo saimniecību" vada Sandis Japēņins. Pērn uzņēmums nodarbinājis 48 cilvēkus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)