Banner 980x90

SIA "Coffee Machine Service" – kafijas aparātu serviss 

Kafijas aparāti ir ļoti iecienīti gan mājās, gan birojos, gan arī sabiedriskās ēdināšanas sektorā, kur bez gardas kafijas neiztikt. Kafijas aparāti ir dažādi – to, kādu izvēlēties, nosaka gan klienta vēlmes, gan nepieciešamība. 

Kafijas aparāti

Kafijas aparāti ir ļoti iecienīti gan mājās, gan birojos, gan arī sabiedriskās ēdināšanas sektorā, kur bez gardas kafijas neiztikt. Kafijas aparāti ir dažādi – to, kādu izvēlēties, nosaka gan klienta vēlmes, gan nepieciešamība. 

Mājas apstākļos lieliski der automātiskie kafijas aparāti, izmaksu ziņā visdārgākie, tomēr pagatavo no pašām pupiņām līdz gatavai tasei kafijas. Savukārt manuālie un pusautomātiskie aparāti paredz arī paša kafijas gatavotāja piedalīšanos. Tos izmanto gan bārmeņi, gan arī tie, kam patīk kontrolēt kafijas gatavošanas procesu. 

Manuālie kafijas aparāti lielākoties ir ar izsmalcinātu dizainu, kas lieliski iederas jebkurā interjerā. Kapsulu kafijas aparāti ir labs risinājums steidzīgajiem, kas vēlas paspēt nobaudīt gardu kafiju. Šajos aparātos ievieto kafijas kapsulas, kurām ir arī dažādas garšas un kuras jānomaina pēc katras lietošanas reizes.

Katra vēlmēm un paradumiem pielāgots kafijas aparāts ir ieguldījums ilgtermiņā, kas jebkurā laikā spēj nodrošināt aromātisku un gardu tasi kafijas.

Lasiet vairāk: http://www.coffee-ms.lv/kafijas-automatu-serviss-kafija-teja

Kafija

Kafija ir dzēriens, bez kura nav iedomājama daudzu cilvēku ikdiena. Vairums no mums to iecienījuši rītos, citi to malko vairākas reizes dienā, savukārt kāds labprāt to izbauda pirms došanās gulēt. 

Kafija satur kofeīnu, kas uzmundrina un paaugstina darba spējas, tomēr tās iedarbība uz organismu ir individuāla, tādēļ katram kafijas cienītājam ir savi paradumi.

Klasisku vērtību piekritējiem patīk melna kafija, maigākai garšai citi izvēlas kafiju ar pienu. Turklāt veidi, kā iespējams pagatavot kafiju un tās dzērienus, patiesi ir piemēroti katrai gaumei. Varam izvēlēties gan kafijas stiprumu un garšas nianses, gan piena konsistenci, putošanu, kas ļauj iegūt gan spēcīgu, gan vājāku, gan saldāku kafiju.

Kafija, kas iegūta no augstvērtīgi audzētām un kvalitatīvi grauzdētām pupiņām, izceļas ar savu aromātu un izteiksmīgajām garšas niansēm. SIA "Coffee Machine Service" piedāvā labāko ražotāju kafiju – gan pašas kafijas pupiņas, gan maltu kafiju. Plašājā piedāvājumā piemērotāko atradīs arī izsmalcinātākie kafijas piekritēji.

Lasiet vairāk: http://www.coffee-ms.lv/kafijas-automatu-serviss-kafija-teja

Kafijas aparātu remonts

Kafijas aparātu remonts var būt nepieciešams ikvienam kafijas automāta īpašniekam. Nepietiekama apkope, tīrīšana un tehniskas aparāta problēmas, kas var rasties ar laiku, ir visbiežākie iemesli remontam.

Kafijas aparātu remonts var arī nebūt vajadzīgs, ja regulāri tiek ievēroti tādi principi kā automāta atkaļķošana, pagatavošanas bloka kopšana, piena sistēmas kopšana un citi nepieciešamie tīrīšanas paradumi.

Laikus veikts kafijas aparātu remonts ļauj izvairīties no nopietnākām problēmām, kā arī lielākām izmaksām. Pamanot tehniskas nepilnības aparāta darbībā, nav ieteicams mēģināt paša spēkiem tās atrisināt, bet gan vērsties pie speciālistiem.

Kvalitatīvs un profesionāls kafijas aparātu remonts tiek veikts SIA "Coffee Machine Service". Uzņēmuma speciālisti strādā ar jebkuru kafijas aparāta zīmolu, sniedz konsultācijas, apkalpo klientus visā Latvijā, kā arī piedāvā garantiju paveiktajiem darbiem.

Lasiet vairāk: http://www.coffee-ms.lv/kafijas-automatu-serviss-kafija-teja

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)