Banner 980x90

Rūpējies par sevi, iegādājies higiēnas preces no "Berendsen"!

Ikviens no mums rūpējas un uztraucas par savu telpu higiēnu. Dažādas prasības jāievēro ne tikai mājās, bet arī sanitārajās telpās, kas atrodas birojos un pat klīnikās. Izvēloties "Berendsen" piedāvāto higiēnas aprīkojumu, tīra un droša vide būs iespējama ikvienā telpā.
 
"Berendsen" piedāvā dažādu veidu un pielietojuma higiēnas produktus. Ja vēlies uzturēt vidi tualetē tīru un dezinficētu, tad jāiegādājas "Clean Seat" dozators, kas satur speciālas putas, ar ko ļoti vienkārši var dezinficēt klozetpoda sēdvirsmu pirms katras tās lietošanas reizes. Pateicoties speciāli veidotajam dozatoram, tas padod tieši tik putu, cik nepieciešams, tas ir efektīvs un videi draudzīgs veids, kā dezinficēt sēdvirsmu. Tāpat pieejama arī roku dezinfekcijas želeja, kas paredzēta lietošanai pēc tualetes apmeklējuma. Tas ir ātri žūstošs un maigs līdzeklis roku dezinfekcijai, kas higiēniska attīra ādu un nepadara to sausu.

Tāpat "Berendsen" piedāvā arī atkritumu tvertnes. Izvēloties šādas tvertnes, uzkopt tualeti būs daudz vienkāršāk, jo šīs atkritumu tvertnes tiek stiprinātas pie sienas, turklāt tās veidotas no metāla, kas tās padara triecienizturīgas. Speciāli sieviešu vajadzībām ir izveidota atkritumu tvertne "Lady Care", kas ļauj atbrīvoties no higiēnas izstrādājumiem. Šāda veida tvertne ne vien ļauj sievietēm justies brīvāk, bet arī neitralizē visas smakas un mikrobus, pateicoties tajā iestrādātajām granulām. "Berendsen" ir parūpējies, lai šīs tvertnes nebūtu jāaizskar ar rokām, turklāt, atbrīvojoties no higiēnas preču izstrādājumiem, tās saturs nebūs redzams. 

Ja "Berendsen" piedāvātos pakalpojumus Tu vēlies izmantot ne vien mājās vai birojā, bet arī klīnikā, tad piedāvājumu klāstā atradīsi konteineru, kas paredzēts asu priekšmetu kā adatu vai izlietotu šļirču savākšanai. Šāds konteiners izveidots tā, lai nebūtu jāpieskaras konteinera ārpusei, lai gan tas ir veidots ar antibakteriālu pārklājumu, ir jāievēro visi nepieciešamie piesardzības uzdevumi. Ja Tu neesi pārliecināts, vai "Berendsen" var uzticēt šāda veida atkritumus, tad Tev par to nav jāuztraucas, jo visi medicīniskie atkritumi tiek utilizēti saskaņā ar Latvijas likumdošanu. 

Ja esi izlēmis, ka "Berendsen" piedāvātie pakalpojumi ir nepieciešami arī Tavā darba vietā, ienāc mājaslapā www.berendsen.lv un aplūko piedāvājumu tiešsaistē!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)